GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 412

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,5K
Sayfa
412/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim Burak'ı satmayı düşünüyorsa nasıl bir fiyata satacak merak ediyorum. Özellikle Lazio tercihi iki taraf içinde olumsuzmuş gibi geliyor. Bir kere Lazio verse ne kadar para verecek? Burak'ın piyasa olarak Arda'dan da yukarıda olması lazım en az 25 edecek bir oyuncu bence ki geçen sezonki gibi istatistikle oynasa bu sene kesin 25 veren çıkar. Ha bir takım 25 veriyorsa Burak'ta gitmek istiyorsa bir şey dememek lazım. O paraya da gidip 15+3 verip Riera'yı alabiliyorsan kalan 5'e de takaslarla birlikte Erkan Zengin ve Muhammed'i alabiliyorsan tamam bir de sol bek alırsın tüm eksiklerini kapatırsın 4-2-3-1'de oynamayı çalışırsın. En azından Erkan sağ kanatta Hamit'ten faydalı olur şu haliyle ki Burak satılmamalı bence.

Nani haberi yalanin önde gideni, mümkün degil. Bruma'ya olan ilgimizi anlayabilirim; zaman zaman oynayacak ve cogunlukla tribüne cikacak bu sartlarda ve sesini cikarmayacak.

Nani ise sürekli 11 oynamasi GEREKEN bir futbolcu. Hem yedek kalmasini kabul etmez hemde biz kabul etmeyiz, cünkü yillik 4-5 milyon alir. Yani yalanin önde gideni haber. Drogba ve Burak'i kesmeyecektir hoca, kesemez ve bu yüzden Nani de gelemez. Demirören sagolsun.

burak'ıda arda gibi komik rakamlara satarsak yazıklar olsun 14 milyon euro burak'ın ederi olamaz muslera'yıda 15'e bırakalım o zaman..

Dedikodulara göre yorum yapiyoruz, dogrusunu bilemeyiz.

Ama Galatasaray´da yedek kaliyorum diye artistlik yapanlara tahammülüm yok.

Bal gibi yedek kalirsin, agzini da acamazsin kardesim. Dzeko´lar, Tevez´ler, Gomez´ler yedek kaliyor.

Bizde Konyaspor degiliz. Milletin Burak kalitesinde 5 forveti var. Biz 2 kaliteli forvete sahip olunca dengemiz bozuluyor.

helal baskan bunu dediysen ki ali naci kücüke güvenirim ...

ali naci küçük ‏@nkucukk 2m

İtalyan basınının Terim sürecinde Galatasaray'a Mancini ve Hiddink'i yazmasını sayın başkan Ünal Aysal'a sordum. verdiği yanıt çok iyiydi:)

ali naci küçük ‏@nkucukk 2m

Ünal Aysal: " Rijkaard G.Saray'a, Hiddink Milli takıma geldi de ne oldu? Marka yada ismi olan hocalar başarılı olur diye bir kaide yok"

İyi güzel söylemişte böyle deyip Gerets'i getirirse nolacak......

Sent from my iPad using Tapatalk HD

o değilde düşünün satmak değil niyetim satılmamasından yanayım ama olaya bakın ligde 24 cl de 8 gol atan ve yaşıda 27 olan bir türk oyuncu en fazla 14 milyon euro teklif alıyor :S

Dedikodulara göre yorum yapiyoruz, dogrusunu bilemeyiz.

Ama Galatasaray´da yedek kaliyorum diye artistlik yapanlara tahammülüm yok.

Bal gibi yedek kalirsin, agzini da acamazsin kardesim. Dzeko´lar, Tevez´ler, Gomez´ler yedek kaliyor.

Bizde Konyaspor degiliz. Milletin Burak kalitesinde 5 forveti var. Biz 2 kaliteli forvete sahip olunca dengemiz bozuluyor.

Sen gidip Nani'ye yillik 4-5 milyon ver ve sonra yedege cek öyle yani? Iki taraf bu durumu kabullenmez. Verdigin örnekler ise cok komik olmus. Onlarin durumu ile bizim durumumu ayni degil, hem prestij hem ekonomi anlamda.

Yönetim ala bu risk'e girmez. 100% kullanamayacagimiz oyuncuya bu rakamlar verilmez (bonservis+yillik ücret)

İyi güzel söylemişte böyle deyip Gerets'i getirirse nolacak......

Sent from my iPad using Tapatalk HD

bilmiyorum :) ola bilir. gerets bizi sampion yapmisdi. futbol bilgisi veya kimyasi bizim camia ile tutmusdu hele hele tulun ile.

ama bunun sadece A takimi yok ki. gerets full floryayi idare.kordinatörlügünü yapa bilirmi o benim icin cok daha önemli. futbol akamedisinde az cok bir porje baslatildi terim hoca ile. bu projeye ben cok önem veriyorum acikcasi.

bu projenin tam oturmasi icinde en az 5-6 yil daha zamana gerek var. simdi baskasini getir gerets olsun mourinho olsun... yapamazlar bence kolay kolay. floryayi Galatasarayi en iyi bilen Fatih hocadir ve bu tür projeler yapilacak fatih hoca ile kesinlikle yapilmadir.

o değilde düşünün satmak değil niyetim satılmamasından yanayım ama olaya bakın ligde 24 cl de 8 gol atan ve yaşıda 27 olan bir türk oyuncu en fazla 14 milyon euro teklif alıyor :S

Türk fiyati cekiyorlar. Onu da ceyrek final oynadigimiz icin veriyorlar, emin ol.

Onlarin gözünde hicbir ise yaramayan, hicbir basarisi olmayan bir ülkeyiz.

Kaldi ki Türk oyuncularin Avrupa performansi da düsündürücü (2-3 futbolcu disinda).

Sen gidip Nani'ye yillik 4-5 milyon ver ve sonra yedege cek öyle yani? Iki taraf bu durumu kabullenmez. Verdigin örnekler ise cok komik olmus. Onlarin durumu ile bizim durumumu ayni degil, hem prestij hem ekonomi anlamda.

Yönetim ala bu risk'e girmez. 100% kullanamayacagimiz oyuncuya bu rakamlar verilmez (bonservis+yillik ücret)

Neden ayni olmasin? Galatasaray´in da bütcesi hic fena degil artik. Hedefimiz varsa, elinde Drogba Burak olacak.

Senelerdir bir adama güveniyoruz, birsey oldugunda da mal gibi ortada kaliyoruz.

Burak gibi adamlar Avrupa´da agzini bile acamaz "Niye yedek kaliyorum ben" diye. Bizde de acmayacak.

Hem hedefimiz ilki basarmak, CL kupasini almak diyeceksin, sonra da 2 iyi forvetin var diye birini satacaksin. Sacmalik.

Senin gibi düsünüyorsak, hicbirzaman CL kupasindan bahsetmeyecegiz o zaman. Cünkü basari mümkün degil.

Adamlarda mesela biri gününde olmuyor, yerine Dzeko´yu sokuyor, Gomez´i sokuyor. Biz Umut´u sokuyoruz :)

Neden ayni olmasin? Galatasaray´in da bütcesi hic fena degil artik. Hedefimiz varsa, elinde Drogba Burak olacak.

Senelerdir bir adama güveniyoruz, birsey oldugunda da mal gibi ortada kaliyoruz.

Burak gibi adamlar Avrupa´da agzini bile acamaz "Niye yedek kaliyorum ben" diye. Bizde de acmayacak.

Hem hedefimiz ilki basarmak, CL kupasini almak diyeceksin, sonra da 2 iyi forvetin var diye birini satacaksin. Sacmalik.

Senin gibi düsünüyorsak, hicbirzaman CL kupasindan bahsetmeyecegiz o zaman. Cünkü basari mümkün degil.

Adamlarda mesela biri gününde olmuyor, yerine Dzeko´yu sokuyor, Gomez´i sokuyor. Biz Umut´u sokuyoruz :)

eminmisin isaretledigim bölüm hakinda ?!

Sen heralde benim ne demek istedigimi anlamiyorsun. Ben fazla maliyetli oyunculari almayalim, 1-2 oyuncu yeterli olur demiyorum. Tam tersi, senin gibi düsünüyorum, yedek kulübünden de cok daha kaliteli olmali eger bu rekabet'i istiyorsak ki istemeliyiz. Zaten bu mantaliteyi ben basindan beri savunurum. Öyle dar vizyonlarda takilacak felsefe pesinde degilim zaten beni bilen bilir.

Ama israrla altini cizdigim 'bu sartlar altinda olmaz' dememin sebebi ise mevcut yabanci sinirlamasi. Bu konu'yu acmama gerek yok heralde. Simdi ne demek istedigim anlasilmistir heralde.

Ayrica Galatasaray'in bütcesi fena olmayabilir, ama ayaklarimiz yere bassin, ucmayalim, ne kadar borclu bir kulüp oldugumuz da ortada.

Ve dedigim gibi verdigin örnekler komple yanlis, cünkü orda ki sartlar burdakinden cok daha farkli --> geldik yine yabanci sinirlamasina.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt