Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
he he yav.. manager oyunu oynamiyoruz burda yada bilmem ne. gecmisinden banane. reklam amacli bunlar. sahada ne veriyor simdi ona bakarim. drogbanin katkilari simdi bile iyi olsada burakin verdigi GOL katkisini asla veremez.

futbolda dün yokdur bugün vardir. bunuda bir yaz kendi futbol dünyanina.

arda + kaliteli sağ açık ile buraksız çok daha iyi oluruz. gol atıyor diye saçma sapan bir sistemle oynuyoruz takım oyununu da bozuyor drogba tek forvet çok daha iyi iş yapar ama tek başına kaldıramaz bence 1 forvet daha gerekli.

her futbolcunun bi görevi vardır sahada. burak defans arasında top bekleyip drogba ortasahaya kanatlara gidip pas dağıtma görevini üstlenirse herhalde burak daha fazla atar. sıkıysa burak aynı şeyleri yapsında drogba en uçta top beklesin bakalım kim daha fazla atıyor. gol sayısı üzerinden futbolcu değerlendirmeyi bırakalım. en uçtaki adamın en fazla golü atması kadar doğal bişey yok

vallah buraka haksizlik yapiorsun bu yorumun ile. bursa macini bidaha izle burak sadece ilerde mi beklemis. orta sahaya kadar geldi adam ya devamli.

hadi hepsini gectim. drogba hadi burak kadar gol ata bilir diyelim. sizce drogba yilda 60 mac cikarta bilirmi ?! forvete yedegi sadece umut odlugunuda unutmayalim lütfen.

Fatih sonuna kadar haklı, bence bu konu futbolu seyrederek yorumlayanlarla bi tarafından sallayanları çok net ayırıyor.

Drogba dünya çapında golcü, efsaneee. Nasıl Burak'dan daha kötü bitiriciliği olabilir??? Teoride mantıklı gelebilir ama pratikte saçmalık bu.

Maçları seyretmeyip okumadığı kitaptan sınava giren tembel öğrenci gibi yorum yapmayın buraya! Drogba'nın son 4 maçta 6 pastan kaçırdığı kaç tane gol var? Aydın'a gelince yuh, Drogba'ya gelince wow. Allah Allah!

hayatinda Galatasarayda drogba gibi efsane forvetmi gordunki drogbayi yerden yere vuruyorsun.sana gore takimda drogba-sneijder olmasin ama burak olsun.futbol gorusun mukemmelmis

lazioda taraftarın yüzünü güldürebilecek burak transferinde takas oalrak kullanılabilecek bir oyuncu varmı ben bilmiyorumda ? nani gibi di maria gibi yıldız bir oyuncudan bahsediyorum.

Sinirden patlicam lannn.

Geçen hafta Hocanın durumu bu hafta Burak lan transfer beklerken nelerle uğraşıyoruz.

Rüya gibi 2 sezonun ardından düştüğümüz duruma bak.

Yazık valla yazık...

arda + kaliteli sağ açık ile buraksız çok daha iyi oluruz. gol atıyor diye saçma sapan bir sistemle oynuyoruz takım oyununu da bozuyor drogba tek forvet çok daha iyi iş yapar ama tek başına kaldıramaz bence 1 forvet daha gerekli.

ee o systemde hadi drogba daha cok aktki verir diyelim ki ola bilir tabiki. ama seninde dedigin gibi drogba tek basina 60 mac cikarta bilrimi?! umut yedegi olacak yahu... onunla birlikde tek forveti tasiyacak birisi lazim kaliteli forvet hemde. kim var ?! muhamed demir demeyin lütfen ya simdi. daha neyin ne oldugu belli degil. ya tutarsa kumari olur resmen. Galatasaray gibi camia bu tür kumara gire bilirmi ?! tutarsa süper ama ya tutmasza ?! Drogba diyelim sakatlandi ve 1 ay yok.. yandik beyler o zaman resmen.

Burak gönderilip Nani bile gelse sorun. Hangi yabancıyı keseceğiz o zaman allah aşkına. ZAN VE BALTA'nın biri bile oynayınca irkiliyoruz.Bir de Sabri'yi mi oynatacağız.

2 sayfa önce söylediklerini de okudum şu yazdığını da okudum. 2 sayfa önce yazdığın cevapsız sorulara başkan dün gerekli cevapları verdi hocam. videoyu açıp izlersen görürsün. Ha buna rağmen inanmıyorsan, sorun Ünal Aysalın sorunu olmaktan çıkar, senin sorunun olur. Burak olayına gelirsek, gönderiliyorsa eğer, Gitmek istiyordur. Bunun altında bir şey aramaya gerek yok. Fatih hocanın yaptığı açıklamalarla bugün ki tabloyu birleştirdiğimde ortaya bu sonuç çıkıyor. ne dedi fatih hoca? Galatasarayda gitmek isteyen kimseyi zorla tutmadık. Bende giderim, başkan da gider, yönetim de gider, Burakta gider, herkesin yeri bir şekilde dolar dedi. Burak giderse yabancı bir transfer yapılacağını da sanmıyorum. Burak gidiyorsa 1 sonuç vardır. ARDA. Benim aklıma başka hiçbir şey gelmiyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=eeoI_Us-Fno[/media]

belki konu disi ama mutlaka görmenizi isterim ..

dünkü legia warschau - bukarest macindan

neyin tartışması bu renkdaşlar, bu takıma burak da drogba da sneijder de lazım. birinin öbüründen daha iyi yada daha kötü olduğunu düşünmek mantık dışı. burak gitmesin. gitmek istese bile bu sene kalıyorsun denilir tartışma da burada biter. transferin bitmesine birkaç gün kala en kıymetli adamlarından birini satar mı bir takım. bu nasıl akıl:mad-49:

Burak'ı sattıktan sonra Necati'yi bile alamayız biz.

ee o systemde hadi drogba daha cok aktki verir diyelim ki ola bilir tabiki. ama seninde dedigin gibi drogba tek basina 60 mac cikarta bilrimi?! umut yedegi olacak yahu... onunla birlikde tek forveti tasiyacak birisi lazim kaliteli forvet hemde. kim var ?! muhamed demir demeyin lütfen ya simdi. daha neyin ne oldugu belli degil. ya tutarsa kumari olur resmen. Galatasaray gibi camia bu tür kumara gire bilirmi ?! tutarsa süper ama ya tutmasza ?! Drogba diyelim sakatlandi ve 1 ay yok.. yandik beyler o zaman resmen.

muhammed olmaz bence drogba'ya yakın biri gerekli en azından son vuruşları düzgün olmalı bu şartlarda da türk futbolcu yok malesef

herkes once tuluna sonra baskana salliyoda f.terime sallayan hic yok.sanki onun bunlardan haberi yok onay vermemis gibi konusuyor herkes.terim istemeden bu isler olmaz

Terim sinyali süper kupadan sonra verdi zaten abi. Gitmek isteyen kimseyi Galatasaray da tutmadık. Arda da dahil buna. Bende giderim, yönetim de gider, başkan da gider. Burak'ta gider. Herkesin yeri bir şekilde dolar demişti.

Bülent Tulun'u günahım kadar sevmem ama bu olayda en az suçu olan adam kendisidir.

Fatih Terim sat demese,Burak gitmek istemese yada ne bileyim Ünal Aysal onay vermese Bülent Tulun ne vasıfla pazarlık masasına otursun.

Hep aynı masal bu da. Suçlu kardeşim suçlu.

Başkan bile kötü niyetli olsa olmaz başkan diyecek, 3 gün kala satılmaz diyecek. Ama böyle kaypak olunca ve adam olmayınca, gizli hesapları ve egosu olunca insanın işte Bülent Tulun oluyorsun.

Ben söylüyorum başından biri Ünal Aysal dahil hiç bir GS kulübü başkanı Galatasaray'ın çıkarını değil hep kendi PR'sini düşünrn insanlar.Aralarında iyi niyetli olan çok nadir insan var.BU DÖNEMDE DE ÖNCE TERİM ŞİMDİ DE BURAK İLE ÜNAL AYSAL'IN DA TEHLİKELİ VE KENDİ KESESİNİ DÜŞÜNEN BİR ADAM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. Unutmayın şeytan ayrıntıda gizlidir derler, ÜNAL AYSAL'IN HER SENE BAŞARILI OLAMAYIZ DİYİP 1 GÜN SONRA BÖYLE HABERLER ÇIKIP RESİMLER DÜŞÜYORSA BASINA BU ÇOK NET BEN BU SENEYİ FEDA EDERİM. SENEYE TERİM'İ DE YOLLARIM KULÜPTE 1 YIL DAHA KALIP BORSADAN CUKKALAR KAÇARIM MESAJIDIR.

BAŞARI DA EMELİ UĞRUNDA ARAÇTIR BÖYLE KİŞİLER İÇİN. SEBEBİ DE 2 SENE BAŞARILI VE ŞAMPİYON OLDUK 2 SENE OLAMASAKDA SORUN OLMAZ ZATEN. O 2 SENEDE DE BEN YOLUMU YAPAR ÇEKER GİDERİMDİR BUNUN ÖZETİ.

dediğime kanıt ise

''Ben buraya kazık çakmaya gelmedim. Misyonum bitince giderim, gitmemi isteyen olursa giderim'' diyen Ünal Aysaldir.

2.kanıt ise ani seçim kararı ve yönetim içi muhalefeti yok etmesinde gizlidir.

Çok lanet bir yönetici zümresi var ülkemizde ve içine giren SAF ADAM BİLE, FAŞO AĞA OLUP ÇIKIYOR HER DALDA.

Lanet olsun böyle düzene, lanet. İNSANI SPORDAN DA SİYASETTEN DE ÜLKEDEN DE SOĞUTUYORLAR.

hoca burak giderse 4-2-3-1 e dönücek sanırım ama bunun için yerli bir sol kanat almamız gerekiyor bu isimde tartışmasız arda turan 17-18 neyse verip almalıyız...

Arsenal ona buna para saçıyor hiç içi gitmiyor da neden Burak'ın yüzüne bakmıyorlar anlamıyorum tam Arsenal'lik oyuncu en azından Bendtner-Giroud gibi adamlardan iyi ver 20M Sterlin'i herkes mutlu olsun demek ki Burak'ın menajeri de hiç başarılı çevresi olan bir adam değil Burak eğer o Mendes'in oyuncusu olsaydı şimdiye garanti yüksek ücretlere bir takımda bulunurdu.

neyin tartışması bu renkdaşlar, bu takıma burak da drogba da sneijder de lazım. birinin öbüründen daha iyi yada daha kötü olduğunu düşünmek mantık dışı. burak gitmesin. gitmek istese bile bu sene kalıyorsun denilir tartışma da burada biter. transferin bitmesine birkaç gün kala en kıymetli adamlarından birini satar mı bir takım. bu nasıl akıl:mad-49:

Arda da böyle gitmişti.

10 Milyonluk teklif görünce gözleri dönüyor bizimkilerin. Hic görmemisler ki. Ayaklarina kadar gidiyorlar.

Valla komik ya :) Cok buluyorlarmis...Adam leblebi gibi gol atiyor. Elin sümüklü futbolcularina 30-40 basiyorsunuz.

Enayi saniyorlar bunlar bizi de ha. Arda ya gelecek ya gelecek. Onun disinda Burak´i satamazsiniz. Minimum 18-20. O da minimum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt