Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ardayı alabilmek için bu sene son şansımız. Böyle oynayamaya devam ederse önümüzdeki sene hiç alamayız.

Yağız ‏@Senfo10 Korumalı hesap36 sn

Kesin Bilgi: Burak icin, 1. istek 18 milyon euro / 2.istek 15 milyon euro + Libor Kozak / teklifler kabul gormemis

Neyin peşindeyiz?Kozak'ı alıp ne yapacağız?Bize sol bek ve kanat lazım.

Sallıyordur bence. Libor Kozak ile ne işimiz olur ki bizim :D

Hem elindeki en kaliteli türk oyunculardan birini yollayacaksın hemde kaliteli olmayan bir yabancı alacaksın kontenjan sıkıntısı olan bir ülkede.

Hiçte akıl karı gibi durmuyor :D

Burak giderse olimpiyakostan (ünal başkanın kankası) forvet kim varsa alırlar bi tane senelik 3m euro seneyede gönderecem diye uğraş dur

Türkiye gerçeği milleti oldum delisi( yönetici sınıfı), bizi de paranoyak yapıyor işte. Dediklerime deli saçması bulanlar da olacaktır belki ve hak veririm de onlara. Çünkü bizim hiçbirimizin bu kulüp üzerinden çıkarı yok. Ama olanlar var ve hep oldu ve hep çok çektik. O kadar hep içimizdeydiler ki yıllarca şimdi de olmadığını bilemiyoruz. Hele 2 sene test edilip başarılı gözüken yönetimin kili adamları tasfiye ediliyorsa aniden hiç güvenemiyorsun.

Ben siyasal görüş olarak sayın TD'miz Fatih Terim'den belki çok farklı noktalarda olsam da onun da bu kulüpten hizmetinin bedeli karşılığında aldığı ücret dışında bir ekstra çıkarı olmadığına eminim. Ama aynı şeyi 2 senedir bu kulüpte olan başkan için söylemek güç şu an için. Bunu kesin kes ispatlayabileceği her fırsatı da tepmişse (TFF-TERİM OLAYI, ARDA'NIN APAR TOPAR SATIŞININ ONAYLANMASI, YÖNETİM DEĞİŞİKLİKLERİ) DAHA DA KUŞKUCU OLUYOR İNSAN.

SPORX.COM‏@sporxjetzt

Burak Yılmaz'ın menajeri Ali Egesel: "Lazio ve G.Saray arasında bir anlaşma olması halinde, biz de oturur şartlarımızı konuşuruz"

Burak giderse olimpiyakostan (ünal başkanın kankası) forvet kim varsa alırlar bi tane senelik 3m euro seneyede gönderecem diye uğraş dur

yemin ediyorum yazıklar olsun sizin gibi Galatasaraylılara....Ünal Aysal gibi adama attığınız iftiralara bak.Size adnan polat gibi kanka başkan lazım yada rahmetli canaydın gibi pasif bi başkan.Size böle şeyler çok fazla...

Radyospor‏@radyosporcom59s

Lazionews: Galatasaray, Burak Yılmaz için 15 milyon euro istedi. Lazio ise 10 milyon euro önerdi.

Rakam gittikce düsüyor farkindaysaniz. 12-13´e birakacaklar, göreceksiniz

Burak Yılmazı istemeyen forumda adamlar var . Sizlere stancular , Pinolar , Culiolar layık beyler. İnşallah en yakın zamanda GALATASARAY sevdasından vazgeçersiniz.

Adam gitmek istiyorsa zorla tutamazsın reis. Arda da gitmek istiyordu. Bu defa riera gibi bir transferden ziyade, Ardayı bekliyorum ben. Umut işte. Umut etmeden yaşanmıyor.

adam gitmek istiyorsa tabii ki zorla tutamam, tutmam da, amaaa klübün menfaati önce gelir. şu anda göndermek klübe zarar verir. çok sorun yaratırsa en kötü yedek oturur ve kendi kaybeder. apar topar yeni bir rieara vakası yaratırsak sonra senelerce biz kaybederiz. çünkü sadece drogba ve umutla sezon bitmez. yerine alacağımız adam da bu saatten sonra en iyi ihtimalle riera gibi olur.

Dany, Amrabat, Riera gitsin Nani ve Kolarov gelsin. :greedy_dollars::greedy_dollars::greedy_dollars::greedy_dollars::greedy_dollars::greedy_dollars:

Amkspor ‏@Amkspor 1m

SON DAKİKA...CAS'tan olumsuz yanıt alan F.Bahçe, İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvurma kararı aldı.

supriz olmadi nedense... zaman kazanma olayindan farksiz bir sey degil. sonra IHAM ye giderler ordan da bilmem nereye artik

SON DAKİKA: CAS'tan olumsuz yanıt alan F.Bahçe, İsviçre Federal Mahkeme'sine başvurma kararı aldı.

Şaka değil bu, gerçek haber :happy:

_gourcuff_ - 28.08.2013 16:48

isviçre federal mahkemesinden sonra Texas Federal kovboy mahkemelerine başvuralım

fenerbahhahahahahhahahahhahaha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt