Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal aysal takıma zarar veriyor . herkes gördü tulunun romaya Burağı satmaya gittiğini , farzetki bu transfer gerçekleşmedi o zaman buraktan nasıl verim alıcaksın çocuğun performansınıda düşürüceksin. Senin oyuncunu istiyorlar satmak için sen ayaklarına gidiyorsun , tamam sen avrupalı gibi düşünüyorsunda BU NASIL Bİ AVRUPA MANTIĞIDIR... YAZIKLAR OLSUN SANA

Ünal aysal takıma zarar veriyor . herkes gördü tulunun romaya Burağı satmaya gittiğini , farzetki bu transfer gerçekleşmedi o zaman buraktan nasıl verim alıcaksın çocuğun performansınıda düşürüceksin. Senin oyuncunu istiyorlar satmak için sen ayaklarına gidiyorsun , tamam sen avrupalı gibi düşünüyorsunda BU NASIL Bİ AVRUPA MANTIĞIDIR... YAZIKLAR OLSUN SANA

buraki takima senmi almistinda ü.aysal satiyor.bir onceki mesajinda stancu pinolardan bahseden sensin,seni o futbolcu kirmalarindan kurtaran adama yaziklar olsun diyosun ve takima zarar verdi diyosun.allah bilir sneijder veya drogba formanda vardir.yaziklar olsun onlari alan adama!!!

adamlar resmi aciklama yapmis ama gözüme carpan bir önemli son cümlesi var yazdiklari metinde...

"Son olarak, herkes bilmelidir ki söz konusu Fenerbahçe olduğunda kendi kararlarının arkasında duramayanlar, bundan böyle Fenerbahçe’nin alacağı kararlara tabi olacaklardır."

federasyona mesaji yolamislar resmen. simdi bize ceza meza vermeyin yoksa yakariz gibi sözler

buraki takima senmi almistinda ü.aysal satiyor.bir onceki mesajinda stancu pinolardan bahseden sensin,seni o futbolcu kirmalarindan kurtaran adama yaziklar olsun diyosun ve takima zarar verdi diyosun.allah bilir sneijder veya drogba formanda vardir.yaziklar olsun onlari alan adama!!!

Sanane birader ben senin laflarınla mı hareket edicem . Burası özgür bi yer istediğimi söylerim senin söylediklerinlede hareket edicek değiliz. Ben burağın takım içindekini verimini söylüyorum.Senide böyle satmaya çalışssalara senin veriminde azalır.

feneri bi bırakın kardeşim ne halleri varsa görsünler, su an bizim yönetim tam anlamıyla şaşırmış vaziyetde, fatih terim milli takıma, aydın yılmaz yuvaya, tulun buragi satmak için romaya, 1 hafta sonra transfer donemi kapanicak bizim yönetim uyuyo. NOLUYOR ?

Ulan millet oyuncu almak için oraya,buraya gider bizimkilerde satmak için el alemin ayağına gidiyor.

Arkadaşlar sa

Nedir bu burak ın satılma olayı yaw gerçek mi 20 milyon a bile satsak zate 5 milyon unu ts ye vericez elimizde kalıcak 15 milyon yabancı sınırından dolayı elimiz kolumuz bağlı son 1 hafta bile kalmadı zate kimi alıcaz da napıcaz elmander i de gönderdik elimizde drogba ve umut kaldı ne yapmaya çalışıyor yönetim hem transfer yapmadık bu sene bide adam mı satıcaz hayret bişi

Of ya yeteri kadar stresli bir insanım zaten, kendimle uğraştığım yetmiyormuş gibi bir de adamı cendereye sokuyorlar zorla.

Önce Terim şimdi Burak. Yemin ediyorum futbolla ilgilenmeyi bıraksam mı diyorum bazen ben zaten cendereye sokuyorum kendimi. Rahatlayıp 2 deşarj olak diye takım tutuyoruz onda da hep bir action, hep bir çekişme ve taht kavgası yeter lan artık.Alayınıza isyan.

Arabeskten bıkmışım sürekli arabesk nakaratı olan rap müzik dinletiyorlar bize zorla.

Sanane birader ben senin laflarınla mı hareket edicem . Burası özgür bi yer istediğimi söylerim senin söylediklerinlede hareket edicek değiliz. Ben burağın takım içindekini verimini söylüyorum.Senide böyle satmaya çalışssalara senin veriminde azalır.

hay burakininda takim icindeki verimininde ozgur platformununda

Ya bırakın arkadaşlar şu f5 in men kararını falan öle olacağı belli bişidi zate bizim burda elden önemli oyuncularımzdan biri gidior yerine de dandik bi yabancı alıcaz muhtemelen aptalca işler yapıoruz siz hala f5 den bahsedionuz

Burak'ın yerini dolduracak yerli santrafor yok o yüzden satılmasın bunun konusu bile açılmamalı eğer Ab serbest olsaydı onun yerini kolaylıkla doldururduk ama mümkün değil şuan,kanat oyuncusu alacaksında kimi keseceksin bende bunu anlamıyorum sadece Cl'de oynayacak hatta orda bile oynatman için Burak veya Drogba'dan vazgeçeceksin..

Bari alacaksanız 4-3-1-2'ye yatkın orta 3lünün sağ içinde oynayabilecek adam almak daha mantıklı..

Bence sakıncası yok, geçen sezon da ayarı kaçtığında hoca 2-3 maç kesip ayarı vermişti.

Bu gün de Drogba'yla Selçuk'u kastederek oyundan çıkanların kenardaki hocaları zor durumda bulunacak hareketler yapmamaları konusunda takımı sertçe uyarmış.

Yani hiçbirisi çıkıp da sadece bana yapılıyor diyemez. Ayarı adaletli dağıttığın sürece sorun çıkmaz aksine performans artırır.

Ya bırakın arkadaşlar şu f5 in men kararını falan öle olacağı belli bişidi zate bizim burda elden önemli oyuncularımzdan biri gidior yerine de dandik bi yabancı alıcaz muhtemelen aptalca işler yapıoruz siz hala f5 den bahsedionuz

Avatarında ki eleman istemeseydi görüşme olmazdı reis. Konuşacak bir şey yok bu konuda. Sonrası planlanmıştır umarım demekten başka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt