Azad SADAGANI
Tecrübeli Üye
- 23 Mayıs 2011
- 6.226
- 1
- 1.023
Burak'in yerine Genc Semih geliyormus bir de , olur mu olur :happy:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SON DAKİKA: CAS'tan olumsuz yanıt alan F.Bahçe, İsviçre Federal Mahkeme'sine başvurma kararı aldı.
Şaka değil bu, gerçek haber :happy:
Ünal aysal takıma zarar veriyor . herkes gördü tulunun romaya Burağı satmaya gittiğini , farzetki bu transfer gerçekleşmedi o zaman buraktan nasıl verim alıcaksın çocuğun performansınıda düşürüceksin. Senin oyuncunu istiyorlar satmak için sen ayaklarına gidiyorsun , tamam sen avrupalı gibi düşünüyorsunda BU NASIL Bİ AVRUPA MANTIĞIDIR... YAZIKLAR OLSUN SANA
buraki takima senmi almistinda ü.aysal satiyor.bir onceki mesajinda stancu pinolardan bahseden sensin,seni o futbolcu kirmalarindan kurtaran adama yaziklar olsun diyosun ve takima zarar verdi diyosun.allah bilir sneijder veya drogba formanda vardir.yaziklar olsun onlari alan adama!!!
Bugün onunda konuşmasını isterdim. 
_gourcuff_ - 28.08.2013 16:48
isviçre federal mahkemesinden sonra Texas Federal kovboy mahkemelerine başvuralım
fenerbahhahahahahhahahahhahaha![]()
Sanane birader ben senin laflarınla mı hareket edicem . Burası özgür bi yer istediğimi söylerim senin söylediklerinlede hareket edicek değiliz. Ben burağın takım içindekini verimini söylüyorum.Senide böyle satmaya çalışssalara senin veriminde azalır.
Sanane birader ben senin laflarınla mı hareket edicem . Burası özgür bi yer istediğimi söylerim senin söylediklerinlede hareket edicek değiliz. Ben burağın takım içindekini verimini söylüyorum.Senide böyle satmaya çalışssalara senin veriminde azalır.
Ya bırakın arkadaşlar şu f5 in men kararını falan öle olacağı belli bişidi zate bizim burda elden önemli oyuncularımzdan biri gidior yerine de dandik bi yabancı alıcaz muhtemelen aptalca işler yapıoruz siz hala f5 den bahsedionuz