Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yemin ediyorum yazıklar olsun sizin gibi Galatasaraylılara....Ünal Aysal gibi adama attığınız iftiralara bak.Size adnan polat gibi kanka başkan lazım yada rahmetli canaydın gibi pasif bi başkan.Size böle şeyler çok fazla...

Bırakın allah aşkına şu bundan iyisi şamda kayısı muhabbetini ünal aysal drogbayı sneijderi alırken nası övüyorsak hata yaptığındada sövmeye hakkımız var sen eline tarihi fırsat geçirmişsin Türkiyenin avrupa kupalarından kazanacağı paraların %70-80 i sana geliyor o kadar stat ürün satışı geliri her türlü rüzgar arkanda aldığımız adam chedjou erman.Üstüne bu kadar kontenjan sıkıntısı var takımda eli yüzü düzgün burak selçuk semih varken sen burağı göndermeye elalemin ayağına gidiyorsun üstüne üstlük drogba gelmiş 35 yaşına seneye bide forvet arayacaksın yana yakıla ki oda en az 15m euro civarında paralarla gelecek tabi vizyon şampiyonlar ligiyse edeceğimiz zararın haddi hesabı yok sen gelmiş sana canaydın adnan polat müstehak diyorsun bi geçiniz..

Kardeşim öyle diyorsunda FORM GEÇİCİC KLAS KALICI . Her futbolcu formsuz dönem geçirir. Ama elinde 2 sezondur gol kralı olan ve lige her ne kadarda iyi olmasada görevini yapan adam varsa bunuda yabancı sınırlaması varsa yolluyorsan bu bizim akılsızlığımız olur. Altın yumurtlayan tavuğumuz var bunu kümesten kovuyoz va rmı böyle bi mantık :(

Ben yollamaktan bahsetmiyorum. Bence Bülent Tulun Burak'a ayar vermek için İtalya'ya gönderildi. Ha adamlar 18M€ verse muhtemelen satardık o ayrı konu.

Ama bu görüşme ile verilen mesaj: Kimse Galatasaray'dan büyük değildir, kimse vazgeçilmez değildir. Terim aynı mesajı bu gün idmanda diğer futbolculara da verdi. Hafta sonu itibariyle ayaklar yere basar artık.

Bu arada neden hiç kimse Burak transferinde Trabzon'a verilecek olan %25 komisyonu sorgulamıyor? Burak'ın 5M€ serbest kalma maddesi vardı ve biz bunu ödedik. Bu durumda bu ek %25 ödeme nerden çıktı? Trabzon'a şirin görünmek gibi bir derdimiz mi var? Ayrıca Sadri'nin geçen sezon boyunca aleyhimize sallayıp durduğunu da unutmadım.

Ramsey'in İstanbul'daki Golünden Sonra Olanlar:

- Raul, Deco ve Anelka futbolu bıraktı.

- Ünlü basketbolcu Allen İversen basketbolu bıraktı.

- Ünlü basketbolcu Lamar Odom 3 gündür kayıp.

- Drogba trip attı.

- Taraftarlar Volkan Şen'e küfretti.

- Necati Ateş, Eskişehirspor'dan ayrıldı.

- Milli takımın başına Fatih Terim geçti.

- Almeida ayağıyla iki gol attı.

Allah yardımcımız olsun dünden sonra :D

Asıl zararsız Ramsey değil Salomon Kalou,Kalou'nun gol attığı maç TFF Başkanı Yıldırım Demirören oldu var mı ötesi? :D

Burak gitmez bence rahat olmakta fayda var bizim yönetim ucuza bırakmaz Lazio'da bizim beklentilerimizi karşılayabilecek bir kulüp değil kuru gürültüye gerek yok.

Bırakın allah aşkına şu bundan iyisi şamda kayısı muhabbetini ünal aysal drogbayı sneijderi alırken nası övüyorsak hata yaptığındada sövmeye hakkımız var sen eline tarihi fırsat geçirmişsin Türkiyenin avrupa kupalarından kazanacağı paraların %70-80 i sana geliyor o kadar stat ürün satışı geliri her türlü rüzgar arkanda aldığımız adam chedjou erman.Üstüne bu kadar kontenjan sıkıntısı var takımda eli yüzü düzgün burak selçuk semih varken sen burağı göndermeye elalemin ayağına gidiyorsun üstüne üstlük drogba gelmiş 35 yaşına seneye bide forvet arayacaksın yana yakıla ki oda en az 15m euro civarında paralarla gelecek tabi vizyon şampiyonlar ligiyse edeceğimiz zararın haddi hesabı yok sen gelmiş sana canaydın adnan polat müstehak diyorsun bi geçiniz..

Belki burak gitmek istiyor takımda mutsuz huzursuz,ayrıca burak la ilgili 2-3 haftadır süre gelen olay ve gelişmeleri de göz önüne almak lazım.bunun dışında bende burak gibi bir oyuncunun gönderilmesini istemem.

Aynı şeyleri savunuyorum seninle ama o konu tümden geneli hedef aldığı için gerek yok bu kadar tansiyon içeren şeyler yazmaya. Emin ol o ilk ve son bold olan kısımdan bir iki cümleyi çıkar on numara yazı olur, tamamen hem fikirim, sadece laf atmaya gerek yok. Yapan varsa onların ayıbı boşver.

ben forumun geneli için yazmamıştım zaten kardeş bazı belli bir kesim var onlardan bahsetmiştim..

mesajında bir kısmını editledim ama o sırada konu çoktan kilitlenmiş..

tam komedi yani..

mesela aydın yılmaz'a hakaretlerle dolu bir konu açsam şuan kraldım artı yönetimde konuyu sabitlerdi belki :)

Belki burak gitmek istiyor takımda mutsuz huzursuz,ayrıca burak la ilgili 2-3 haftadır süre gelen olay ve gelişmeleri de göz önüne almak lazım.bunun dışında bende burak gibi bir oyuncunun gönderilmesini istemem.

yahu arkadaşım burda hiç birimiz ne burağı tanırız ne yönetici menajer tanırız dimi ? ama benim bildiğim gördüğüm birşey var bursa maçında attığı golden sonra öyle sevinen bir adam illa beni gönderin dermi allah aşkına ?

ben forumun geneli için yazmamıştım zaten kardeş bazı belli bir kesim var onlardan bahsetmiştim..

mesajında bir kısmını editledim ama o sırada konu çoktan kilitlenmiş..

tam komedi yani..

mesela aydın yılmaz'a hakaretlerle dolu bir konu açsam şuan kraldım artı yönetimde konuyu sabitlerdi belki :)

merak ettim vallahi simdi :)

hangi konuyu acip kapatilar ?! ben burdan pek cikmiyorumda baska konulara kusuruma bakma :)

Nihat Özdemir başkan olabilirmiş

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

yahu arkadaşım burda hiç birimiz ne burağı tanırız ne yönetici menajer tanırız dimi ? ama benim bildiğim gördüğüm birşey var bursa maçında attığı golden sonra öyle sevinen bir adam illa beni gönderin dermi allah aşkına ?

şu şekilde bir formul olursa bizim için daha iyi olur kanaatindeyim

burak ve riera ikisi birden lazio ya verilsin toplam 15m eu

nani veya podolski ikilisnden biri alınsın hamityerinede burak dan gelen parayla di maria alınsın umut gönderilip yerine muhammed alınsın.aslında burak giderse her türlü forvet sıkıntısı çekeriz gibi görünüyor umut bulutun bonservisi neden alındı hala anlamıyorum oda ayrı konu.

Bazı arkadaşların hemen size onun gibi bunun gibi başkan teknik direktör yönetici futbolcu gerek demelerine anlam veremiyorum biz Galatasarayın kötülüğünümü istiyoruz kendi adıma ben elimden geldiği kadar takıma destek vermeye calısıyorum hem maddi hem manevi.şuan olaylar kötü gidiyor 2 senelik yükselişte olan ivmemiz aşağı doğru döndü geriliyoruz farkına varmanızı öneririm.

BSwyBCsCMAAS9xf.jpg

Bazı arkadaşların hemen size onun gibi bunun gibi başkan teknik direktör yönetici futbolcu gerek demelerine anlam veremiyorum biz Galatasarayın kötülüğünümü istiyoruz kendi adıma ben elimden geldiği kadar takıma destek vermeye calısıyorum hem maddi hem manevi.şuan olaylar kötü gidiyor 2 senelik yükselişte olan ivmemiz aşağı doğru döndü geriliyoruz farkına varmanızı öneririm.

transfer dönemi henüz bitmedi eğer cuma gününe kadar transfer olmazsa bu dediklerinde haklı olabilirsin.

nani veya podolski ikilisnden biri alınsın hamityerinede burak dan gelen parayla di maria alınsın umut gönderilip yerine muhammed alınsın.aslında burak giderse her türlü forvet sıkıntısı çekeriz gibi görünüyor umut bulutun bonservisi neden alındı hala anlamıyorum oda ayrı konu.

hocam eyvallah dediğin doğru altına imzamı atarım ama 3-5 gün kaldı bu dediklerinin hangi biri yapılır.Sen 4 ay yat hiç bişey yapma son dakika alayım satayım operasyon yapayım de Ünal Aysal kendi şirketinde olsa yaparmı böyle bişey bunun mantıklı kısmı varmı ?

O iş olmaz.

Di Maria gelmez, Podolski iş yapmaz artık.

Muhammet için kapı 4-5 Milyon Euro'dan açılır.

Burak bu sene gidecekse net 20 Mlyon bu kulubün kasasına girmeli.

Arda Turan geri dönmeli. Yedek forvet olarak Muhammet alınmalı.

Arda-24 Milyon Euro

Muhammet- 4 Milyon Euro

en az 28 eder.Burak'ı 15'e satıp, 3.75'i TS'ye verip, üzerine 20 Milyon Euro harcayacaksak yine.

ARDA'yı 24 verip direk alalım daha mantıklı. En azından

1-Burak gibi 20+ golü olan adamı kaybetmeyiz.

2-Arda yine gelmiş olur.

Arda'nın gelmesi bu sene imkansız diyip satmak ise ihanet olur.

ya dur yahu :) daha dün emirates kupasini ve super kupayi aldik. ligede fena baslamadik aslinda. ha oynan oyuna göre degerlendirme yapiliyorsa sadece hak vermemek elde degil tamam. ama yandik bitiyoruz her gün gectikce demenin anlamida yok acikcasi.

takim bu systemde bu düzende kötüye gidecek diye tahminde bulunuyorsan onada ok ve saygi duymak gerekirim ama .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt