Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben anlamıyorum arkdaş.

milli dava olunca galatasaraylıalrk koşuyor hep, şike yapanlarda türkiye için diyor ama

uefa bile ayırt etmiş :)

fener şemsiye açıyor, bizimkileri elit hoca kategorsinde gösteriyor :)

Valla yanlis anlama ben fazla politikaya girmeyi sevmiyorum hatta forumda konusulmamasini en cok isteyenlerden birisiyim,sevebine gelince insanlarin bir birine düsman olmasini istemedigimden,zaten forumda bizi bir birimize baglayan galatasaray aski.

Basbakana ne sempatim nede antipatim var,tabi sike konusunda yapilan rezilikler yüzünden daha cok spor konularinda antipatik geliyor bana .

Fatih hoca meselesine gelirsek,hoca her zaman güclülerin yaninda olmustur,zamaninda mehmet agar ve mesut yilmaz ile cok samimi olmustur ,simdi basbakanlan arasini iyi tutmaya calismasi sasirilacak bir durum degil,hatta Türkiyede birisi basbakana karsi dik durursa ona daha cok sasiririm.

bende siyasete girmek istemiyorum zaten. kisa tutmusdum . ben nefret ediyorum bu basbakandan bir cok nedenden dolayi ama yeri degil dedigin gibi burasi. ama zorla konusturtutuyorlar adami maalesef sporda da.

hocanin bu yönünü bilmiyordum ama mesela. ola bilir .

bende siyasete girmek istemiyorum zaten. kisa tutmusdum . ben nefret ediyorum bu basbakandan bir cok nedenden dolayi ama yeri degil dedigin gibi burasi. ama zorla konusturtutuyorlar adami maalesef sporda da.

hocanin bu yönünü bilmiyordum ama mesela. ola bilir .

Fatih hocayi galatasaraya getiren bu adamlar,hatta fener macindan sonra kovulmak üzereyken baskiyi mesut yilmaz ve mehmet agar yapmistir o zamanki Galatsaray yönetimine,zaten her ikiside Galatasaray kongre üyesidir.

Zaten benim demek istedigimde buydu ,sen nefret edersin baskasi sevebilir ama bu forumda galatsaray sayesinde olan dostluklari bozulmamali.

riera gönderilip, perira gelebilir bu da yeni muhabbetimiz olsun bence..

riera olayı ciddi.. kaynak beklemeyin.

bruma ve peirara gelebilir.

yabancı konentajnında. eboue ve chedjou kurban gidecek gibi ama ligde gitse ne olur?

1 hafta eboue-bruma kesik yer, 1 hafta chedjou-peria senede yapar 20 maç her oyuncu için. bu da normal :)

Fatih hocayi galatasaraya getiren bu adamlar,hatta fener macindan sonra kovulmak üzereyken baskiyi mesut yilmaz ve mehmet agar yapmistir o zamanki Galatsaray yönetimine,zaten her ikiside Galatasaray kongre üyesidir.

ha tamam simdi hatirladim. baya eski konu ama. 1996 yilinda. mesut yilmaz koyu Galatasaraylidir zaten.

ha tamam simdi hatirladim. baya eski konu ama. 1996 yilinda. mesut yilmaz koyu Galatasaraylidir zaten.

aynen 4-0 lik fener macindan sonra ipini cekeceklerdi hocanin,hatta hatirlarsan haginin golleri olmasa daha öncede kovulabilirdi hoca,ilk üc haftayi hagi golleri sayesinde yenmistik .Trabzona frikik golü vs

Doktor Nâzım Bey

1916-1918 yılları arasında, Fenerbahçe Kulübü Başkanlığını yürüttü. Osmanlı Devleti’nde son Talat Paşa hükümeti içinde Maarif Nazırı olarak yer aldı. Devletin yenilgisi ile biten I. Dünya Savaşı’ndan sonra Avrupa’ya kaçtı ve 1922’de yurda dönebildi. Çeşitli siyasi etkinlikleri nedeniyle daha önce üç kez idam cezası alan Doktor Nâzım, son olarak 1926’da Atatürk’e karşı düzenlen İzmir Suikastı’ndan ötürü yargılandı ve idam edildi.

şükrü ergün sürekli beyaz tv ye çıkıp konuşuyor. yönetimin içinde hükümetçi var :)

galatasaray faydası yok ama.. şu ab olayını geçtim. eski sistem devam etse razıyım 6+2+2 olsa.

bruma ve pierara en azından hazır oluncaya kadar yedekten girer :)

Doktor Nâzım Bey

1916-1918 yılları arasında, Fenerbahçe Kulübü Başkanlığını yürüttü. Osmanlı Devleti’nde son Talat Paşa hükümeti içinde Maarif Nazırı olarak yer aldı. Devletin yenilgisi ile biten I. Dünya Savaşı’ndan sonra Avrupa’ya kaçtı ve 1922’de yurda dönebildi. Çeşitli siyasi etkinlikleri nedeniyle daha önce üç kez idam cezası alan Doktor Nâzım, son olarak 1926’da Atatürk’e karşı düzenlen İzmir Suikastı’ndan ötürü yargılandı ve idam edildi.

Serefsizlik atalarinda varmis bu fenerbahce denen kani bozuklarin.

Serefsizlik atalarinda varmis bu fenerbahce denen kani bozuklarin.

ya bide utanmadan atatürk fenerli diye lanse ediyorlar yilardir. ayip ya. ama muz olayi gibi hayatlari yalan bunlarin zaten.

ya suc aslinda bizde de var bunlari rakip olarak gördügümüz icin. utanilacak durum aslinda böyle rakibimiz oldugu icin hele hele bu son $ike olayrindan sonra...

yemin ediyorum onlardan cok daha utaniyorum. en azindan bazi antulari görünce...

Şükrü Ergün, Milli Olimpiyat Komitesi üyesidir...

hm burdan hukumet ile ilgisi geliyor demek ki.

Şükrü Ergün, Milli Olimpiyat Komitesi üyesidir...

hm burdan hukumet ile ilgisi geliyor demek ki.

mamtol yok bunlarda 7 seneki olay için, mevcut başarılar la daha çok tanıtım yapılırdı. galatasaray 2 sene içinde yarı final-final oynaması demek olimpiyat için yapılcak tanıtımın yarısını yapardı..

sanki ceplerinden vereceklerdi, transfer paralarını. şu yabancı kontenjaı 6+2+2 olsa yemin ile şu gruptan çıkma şansımzı %25-30 ise %50 yapardım.

zaten şu gruptan çıksak hangi rakip gelse benim için çeyrek final oynamış kadar yapardı :)

ya bide utanmadan atatürk fenerli diye lanse ediyorlar yilardir. ayip ya. ama muz olayi gibi hayatlari yalan bunlarin zaten.

ya suc aslinda bizde de var bunlari rakip olarak gördügümüz icin. utanilacak durum aslinda böyle rakibimiz oldugu icin hele hele bu son $ike olayrindan sonra...

yemin ediyorum onlardan cok daha utaniyorum. en azindan bazi antulari görünce...

Valla bu seref yoksunlarina yazilacak cok sey var ama agzimizi bozmaya degmez.Benimde böyle serefsiz enistem var,bunlarin topu ayni bok.Bayramda aramadim enistemi onun yerine cas sonuclari aciklandigi gün aradim,aziz babana halen inaniyormusun diye sordum?tabi örümcek kafali halen inaniyorum dedi!!Tabi bende iyi küfür ettim ne kadar serefsiz bir camia oldugunuz icin diye :)

Fatih ben yatiyorum Allah rahatlik versin ,yarin yine is var:)

Valla bu seref yoksunlarina yazilacak cok sey var ama agzimizi bozmaya degmez.Benimde böyle serefsiz enistem var,bunlarin topu ayni bok.Bayramda aramadim enistemi onun yerine cas sonuclari aciklandigi gün aradim,aziz babana halen inaniyormusun diye sordum?tabi örümcek kafali halen inaniyorum dedi!!Tabi bende iyi küfür ettim ne kadar serefsiz bir camia oldugunuz icin diye :)

Fatih ben yatiyorum Allah rahatlik versin ,yarin yine is var:)

Aööah rahatlik versin ve kolayik versin. rast gelsin isin. bende yatayim bari :)

grsz kib aeo un

nöeti devreetin, hayırlı geceler mi desem sabahmı bilemedim..

yarın hayrılı haberler bizi bekler :)

Ne sistemi var yahu. O kadro bende olsa bende oynatırım o kadar.

Bizim takım maç seçiyor hala anlamıyormusunuz.

Şu maçta kötü oynadık ne oldu. Geçen seneki es-es maçı daha kötüydü ama gittik schalkeyi deplasmanda yendik.

O maçta takım ayrı bir oynadı. Emirates ayrı bir hava iyi kötü.

Avrupada başkayız bunu bilin. Bizim alternatif kadromuz şart. En azında forma almak için yırtınacak adamlar lazım.

bayerninde sistemi yok diyosan ve o takımı bende oynatırım diyorsan ki en futbol cahili laftır konuşacak bir şey yok...

1-transferde cok cok gec kaldık anlamsız bir şekilde barçayız ya biz hiç eksik yok

2-planlamamız yok sistemi oyuncuya uydurmak zornda kalıyoruz hep

3-chedjou yerine yerli stoper cok daha iyi olabilirdi

4-brumayada fazla beklenti içine girmeyin iyi çocuk falan tamamda hemen katamaz takıma ayrıca lizbonda 13 maça çıkmış gecen sene sadece

sol bek-kanat mutlaka almalıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt