Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riera, Dany cok önceden gönderilmeliydi. Herseyi 1 günde yapmaya calisirsan böyle sapitirsin iste.

mimarı açıklama yapmıştı, yeni trend bu diye.. inşaat gibi gözükecekmiş, dünya ticaret merkezinde bi ofisin tavanları da sıvasız dı daha sağlıklı hava alıyor dediler, görüntü olarak kötü evet..

he tamam.. biz o zaman bayerna haber verilirim demodasiniz diye. böyle sacma rezil bir aciklama olurmu. bide mimarmis ya :(

ncybj.gif

Patentini aldım ben bu gif'in. İzinsiz kullanamazsın. Hemen bi tazminat davası açıyorum.

@tancredipalmeri: Galatasaray have contacted Inter about Pereira

Sent from my iPhone using Tapatalk

İki kanat almaya çalışacağına al sadece Coentrao'yu koy beke 4-3-1-2 ile devam et daha iyi şuan için seneye yabancı kontenjanından da kurtulursak çok daha rahat 4-2-3-1'e geçeriz.

Yahu ne iki kanatı bunlar Bruma'yı alsın öpüp başına koy.

Yarın birgün çıkarlar yabancı sınırından transfer yapamadık yoksa Ribery'i getiriyorduk derler.

Geçiniz

bruma ve muhammet demiri alak,kapatak transferi..solbeke de bi gurbetçi bulsunlar

@sporistacom: Sporting Lizbon Kulübü, Galatasaray'ın Diego Capel ve Bruma için resmi teklif yaptığını açıkladı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bruma tamam da diego capel belliki transfer olsun diye transfer edilecek yani taraftarın beklentisini karşılamak için:( ya arkadaş bu nani yi almak bu kadarmı zor çok mu pahalı bu oyuncu ?

Allah'ım transferin şu son günlerinde bize iyi isimler,bizi ileriye taşıyacak isimler nasip et

Bruma olmazsa yandık bence, son dakika karşılarına çıkacak ucuz birini alıp gelirler.

burdan yazıyorum bruma boş bir oyuncu verdiğimiz o paraya yazık brumanın yerine bursadaki şeneri alsak daha iyi olur yabancılarımız yeterli kalitede ama yerli oyuncularımız öyle değil eboue bana hiç güven vermiyor

hem yabancilarimiz yeterli kalitede diyorsun hem eboue bana guven vermiyor diyorsun.eboueyi begenmeyen seneri begeniyor,denge problemimi yasiyorsun birader

Brumaya futbolcu değil diyen cahil adamdır. Tartışmayın.

nani yi isterik naniyi isteriiiik :(

ya bu nani dedikodusu zamaninda bu sene kim ortaya atiysa artik... senin ben tahhhhhhhhhh.....

[media]https://www.youtube.com/watch?v=We0anZ5YQ34[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt