Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aspor son dakika geçtiği için hala içimde bir umut var , diarra olması için

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aga ön liberoya tartışılmayacak birisi lazımdı verecektin diarranın parası neyse. Tiote nasıl topçu bilmem ama diarra dünya klası bi adamdı ya

242498.jpg

Tiote diyince aklıma bu arkadaş geldi

Yemin ediyorum dünyanın en gerizekalı başkanı ve yönetimi bizde.Alp Yalman bunlarla nasıl anlaştı hayret verici bişey

Le oğlum adam bi gelsin 3 maç oynasın öyle furun le bu ne... Çıkarttırmayın yılın bidonu melo yorumlarınızı bana şimdi yaşım kaldırmıyo gözlerim yoruluyo....

Mathieu Grégoire
‏@Serguei
Galatasaray payerait des traites de 750.000€ au Loko Moscou tous les 6 mois pr Diarra. Moyen de se prémunir face à volatilité du joueur #OM

L'Equipe'de calisan gazeteci bunu yazdi

Bizim kadar mal bir kulüp yok.

1 seneden fazladir en büyük eksigimiz ön libero. Gel gör ki en büyük eksigi kapatmayi en sona birakti beyinlerine tükürdügüm herifler.

Sonra cikip burada Nazifoglunu övüyorsunuz, git ön libero al sana ulan sonra ne halt yiyorsan ye Serdara 4,5 , Erene 4 Tolgaya 4 verirken iyiydi.

Önce en büyük sorununu hallet sonra kimi aliyorsan al.

Bizim kadar mal bir kulüp yok.

1 seneden fazladir en büyük eksigimiz ön libero. Gel gör ki en büyük eksigi kapatmayi en sona birakti beyinlerine tükürdügüm herifler.

Sonra cikip burada Nazifoglunu övüyorsunuz, git ön libero al sana ulan sonra ne halt yiyorsan ye Serdara 4,5 , Erene 4 Tolgaya 4 verirken iyiydi.

Önce en büyük sorununu hallet sonra kimi aliyorsan al.

Diarra+Tiote gelip Selçuk gönderilirse yönetim başarılıdır diyebilir miyiz?

Belki de rest çekiyoruzdur Diarraya

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt