Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarihsel anlamda tabi kiyaslanmaz ama adamlar şampiyonlar ligi oynayacak bu sene biz sadece ligde mücadele edecez tiote tek gelse bile daha iyi bir orta sahamız var hem beşiktaş hem fenerden.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ha o bakımdan söyledin pardon o zaman.
Tiote tek gelirse yeterli olabilir lig için belkide de kim kesilecek kadrodan acaba?

Başımızda evlatcı değil işini yapan bir teknik direktör var

Her ne kadar alınan her isme hemen sıcak bakılmasada mevkiler doğru

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

O işini yapan TD e inisiyatif tanınması ayrıca güzel zaten, vurgulamak istediğim de buydu...

Ha o bakımdan söyledin pardon o zaman.
Tiote tek gelirse yeterli olabilir lig için belkide de kim kesilecek kadrodan acaba?
Tolga ve Tiote orta sahası ligi yer bence. Selçuk kesilmeli ama arkasında bu kadar medya desteği varken nasıl olacak bakalım. Kötü oynadığında bile tüm media Selçuk sevdalısı çünkü amaçları Galatasaray başarısız olsun. İlerde zaten çok geniş bir kadromuz var gol atmada sorun yasamayiz yemeyelim yeter.

vay arkadas, sneijderin asisti millitonun golu geldi birden televisiona.

Igor Tudor 90 dakika boyunca hic oturmuyor, hic susmuyor. Durmadan direktif veriyor, oyuncularini kontrol ediyor.

Saha kenarinda saga sola gidiyor, heyecanini yansitiyor.

Cok begeniyorum böyle dinamik hocalari. Örnek: Klopp, Simeone, Guardiola, Sampaoli, Conte, Tuchel vs.

Riekerink´ten de daha fazla enerji ve dinamizm bekliyorum.

S.A beyler
Keyifler yerinde masallah

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eee takım dün domine ederek kazandı hemde skor olarak çevirerek

Transfer konusunda umutlu bir bekleyiş var inşallah altı puanın ve son maçta ki iyi performansın üzerine güzel transferler krema olur

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Muslera

Cavanda Denayer Serdar Carole

Tiote
Diarra Tolga

Josue Eren bruma​

6 zenci saydım.

Tehlikenin farkında mısınız?

Tolga ve Tiote orta sahası ligi yer bence. Selçuk kesilmeli ama arkasında bu kadar medya desteği varken nasıl olacak bakalım. Kötü oynadığında bile tüm media Selçuk sevdalısı çünkü amaçları Galatasaray başarısız olsun. İlerde zaten çok geniş bir kadromuz var gol atmada sorun yasamayiz yemeyelim yeter.

Normal şartlarda Selçuk ilk onbiri geçtim bu takımda olmamalı.
Duran top hariç hiç bir katkısı yok ciddi anlamda.
İkili mücadele kazanamaz genellikle
Asist oranı yok artık
Oyun kurma konusunda korkak risk almaktan korkan ve bununla birlikte oyunu yavaşlatan bir eksen.

Tiote ve Tolga adaletli ortamda bununla aynı mekanda bile olmamaları gerekiyorken bunların kaptanı sayılacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt