Halil Tolga KARAAKIN
Tecrübeli Üye
- 6 Aralık 2014
- 6.251
- 335
- 868
Şu İgor Tudoru görünce aklıma düştü,biz niye hiç Hırvat pazarına girmiyoruz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ha o bakımdan söyledin pardon o zaman.Tarihsel anlamda tabi kiyaslanmaz ama adamlar şampiyonlar ligi oynayacak bu sene biz sadece ligde mücadele edecez tiote tek gelse bile daha iyi bir orta sahamız var hem beşiktaş hem fenerden.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başımızda evlatcı değil işini yapan bir teknik direktör var
Her ne kadar alınan her isme hemen sıcak bakılmasada mevkiler doğru
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Tolga ve Tiote orta sahası ligi yer bence. Selçuk kesilmeli ama arkasında bu kadar medya desteği varken nasıl olacak bakalım. Kötü oynadığında bile tüm media Selçuk sevdalısı çünkü amaçları Galatasaray başarısız olsun. İlerde zaten çok geniş bir kadromuz var gol atmada sorun yasamayiz yemeyelim yeter.Ha o bakımdan söyledin pardon o zaman.
Tiote tek gelirse yeterli olabilir lig için belkide de kim kesilecek kadrodan acaba?
Bursasporlu Yonathan Del Valle iyi oyuncu. Begendim
Irkçı p.ç eder 1-2 aya, kumaşı iyi Adamın ve yabancı Hamza için tam nefretlik bir topçu.Bursasporlu Yonathan Del Valle iyi oyuncu. Begendim
S.A beyler
Keyifler yerinde masallah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Normal şartlarda Selçuk ilk onbiri geçtim bu takımda olmamalı.Tolga ve Tiote orta sahası ligi yer bence. Selçuk kesilmeli ama arkasında bu kadar medya desteği varken nasıl olacak bakalım. Kötü oynadığında bile tüm media Selçuk sevdalısı çünkü amaçları Galatasaray başarısız olsun. İlerde zaten çok geniş bir kadromuz var gol atmada sorun yasamayiz yemeyelim yeter.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muslera
Cavanda Denayer Serdar Carole
Tiote
Diarra Tolga
Josue Eren bruma
6 zenci saydım.
Tehlikenin farkında mısınız?
Ayman Abdelaziz h.o8 ön libero'lu kadro kuralim basina da ziya dogan'i getirelim