Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jem Paul'u kimse konuşmuyor şaka gibi hâlâ takımın oyuncusu galiba gören duyanlar var mı acaba.

sezon sonunda ilk yolları ayıran oyuncu oldu.karşılıklı anlaşılıp vedalaşıldı.şimdi de üstün performansının karşılığından olacak kulüp bulamıyor doğala olaraktan. Seb bu soruyu sorunca Allah Bursalı taraftarlara sabır versin demek geçti içimden.Gerçi onlar daha ilk maçtan yuhalamaya başlamış hamzanın adamlarını.

Jem için hâlâ KAP bildirimi gelmedi değil mi?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bizim yonetim cikip Ceylan Caliskan gibi herşeyi dogru duzgun anlatsaydi birde bu isleri son gun degil lig baslamadan yapsaydi yonetime suc bulmazdim.Ama Diarra konusunda yonetimde art niyet ararım

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De jong gelirse hollandalilarin ipini cekecegim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ula hala dos almadınızmı ? dos alın artık.

bunu cevabını bir arkadaşımız vermişti.bazı oyuncular vardır 35 e 40 kadar oynar diarra,drogba gibi bazı oyuncular vardır 31-32 de da kepenk kapatır van persi gibi.de jong da kepenk kaptmış,yıllık 500 bin dolara amerikaya gitmiş.sürekli düşüş yaşamış.diarra olsaydı tam olurdu,tiothe bile çok şey katardı.de jong parayı alır,emekliliğe burda devam eder.
Tamam bazi oyuncular var o zaman soyle soriyim drogba bize gelmeden once cine gitmedimi emeklilik icin ? Diarra realden anzhi ye rus ligine sence neden gitti ? Ornek verdigin adamlarda ayni yolu izlemis bazi oyuncular ne demekse. Yazdigina gercekten inaniyormusun.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sezon sonunda ilk yolları ayıran oyuncu oldu.karşılıklı anlaşılıp vedalaşıldı.şimdi de üstün performansının karşılığından olacak kulüp bulamıyor doğala olaraktan. Seb bu soruyu sorunca Allah Bursalı taraftarlara sabır versin demek geçti içimden.Gerçi onlar daha ilk maçtan yuhalamaya başlamış hamzanın adamlarını.

2 ay önce karşılıklı fesh edildi sözleşmesi adamın.

kap linki mevcut değil yani resmi olarak kulüp oyuncumuz

Tamam bazi oyuncular var o zaman soyle soriyim drogba bize gelmeden once cine gitmedimi emeklilik icin ? Diarra realden anzhi ye rus ligine sence neden gitti ? Ornek verdigin adamlarda ayni yolu izlemis bazi oyuncular ne demekse. Yazdigina gercekten inaniyormusun.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte aradığım yorum :) :D :hat:

bi luna parka gidim dedim neler olmus ali sami

Diarranin Managersi Orman Cocugu cikmis

Di Marzio ya göre Besiktas Caner i kiralamis. Opsiyon 2 milyon.

Beyler napıcaz ya ? dos yok takımda hala ?

2 saat sonra Kolbeinn reis geliyor

Cavanda DMC oynamaz mı sizce? Bence bi denenebilir. Hızlı, tacklingi gayet iyi, tekniği de hiç fena değil.
Tabii tutarsa kötü yanı sağ bek Sabri'ye kalabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt