Onur Arıca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2009
- 3.951
- 128
- 1.503
Bugün noterler falan kapalı kamu kurumları resmi işlerin hepsi yarına kaldı..son dk çok sıkıntı çıkabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru diyosun defans ön tarafta başlar ama benim bahsettiğim sakarlıklar..ben ujfaya top gelince rahat hissediyordum kendimi ama chedjou tam bomba..adamın nabzını yükseltir..her maç kendi kalesine gol atma potansiyeli olan sakar bir futbolcu..ujfanın duruşu baba güven veriyordu
2012 Ujfalusi birilerinin yaptığı mal mal hataları mevcut kadroda mevcut sistemde yapmaz diye düşünüyorum.
Doğru diyosun defans ön tarafta başlar ama benim bahsettiğim sakarlıklar..ben ujfaya top gelince rahat hissediyordum kendimi ama chedjou tam bomba..adamın nabzını yükseltir..her maç kendi kalesine gol atma potansiyeli olan sakar bir futbolcu..ujfanın duruşu baba güven veriyordu
Bugün noterler falan kapalı kamu kurumları resmi işlerin hepsi yarına kaldı..son dk çok sıkıntı çıkabilir
Ujfalusinin yanında semih ve hakan vardı ama kimse ujfalusiye tek laf etmedi neden acaba.
12-13 sezonunda aşil tendonundan sakatlanmis sonra ciddi bi sakatligi olmamis . genelde sakatlamisligi var . Abd liginde oynuyo ayrica . Sen burdakilere bakma hepsinden hazir durumda suande jong da sakat çıkarsa napıcaz
koca sezonu çöpe mi atıcaz
transferi son güne bırakanın ....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dostum öyle diyorsunda Ujfa'nın oynadığı kadro sistemle Ched'in oynadığı aynı değil. Ya adam babamın oğlu değil ama çokta itin poposuna sokuyoruz gibi geliyor.
Semihin o dönem iyi görünmesinin tek sebebi melo selçuk ve ujfalusiyle oynamasıydı..sonra ne kadar boş olduğu anlaşıldı..draxlerin geriden gelip omzunu koyup semihi düşürmesi bende semihi bitirdi..o dönem semihe de laf edilmiyordu farkındamısın ? semih mallaştıysa benim suçum mu şuan
Bence devre arasina kadar idare edip ozaman simdiden Mvila ile sozlesme yapmak gerek, 01.01.2017 de bitiyor sozlesmesi.de jong da sakat çıkarsa napıcaz
o pozisyonda rüzgar çarptı diye düşündüm ben , olabilir..Semihin o dönem iyi görünmesinin tek sebebi melo selçuk ve ujfalusiyle oynamasıydı..sonra ne kadar boş olduğu anlaşıldı..draxlerin geriden gelip omzunu koyup semihi düşürmesi bende semihi bitirdi..
de jong da sakat çıkarsa napıcaz
ya bunu her izlediğimde basıyorum kahkahayı adam uçuyor resmenO değilde düşünsenize Diarra bugün haber yolluyor beni alın diye De Jong ise kaç saat uçak yolculuğunun ardından Amerika'dan Türkiye'ye geliyor. Yöneticiler ise birader kusura bakma biz Diarra'yı aldık dese ne olur acaba şöyle görüntüler görebiliriz.
Amigo Orhan vs Mustafa Denizli - YouTube
ya bunu her izlediğimde basıyorum kahkahayı adam uçuyor resmen![]()