Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün noterler falan kapalı kamu kurumları resmi işlerin hepsi yarına kaldı..son dk çok sıkıntı çıkabilir

Doğru diyosun defans ön tarafta başlar ama benim bahsettiğim sakarlıklar..ben ujfaya top gelince rahat hissediyordum kendimi ama chedjou tam bomba..adamın nabzını yükseltir..her maç kendi kalesine gol atma potansiyeli olan sakar bir futbolcu..ujfanın duruşu baba güven veriyordu

Chedjou her maç en az 3-4 malca hatalar yapan birisi. Yok sistemmiş kadromuş Ujfalusi her takimda iş yapacak birisiydi zamanında

Chedjouyu savunanlarin tek argümanı Hakan Balta ve etrafındakiler oluyor. :D

Denayer olayi ne oldu yahu? Nazifoglu son aciklamalari ile iyice patladi gibi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Doğru diyosun defans ön tarafta başlar ama benim bahsettiğim sakarlıklar..ben ujfaya top gelince rahat hissediyordum kendimi ama chedjou tam bomba..adamın nabzını yükseltir..her maç kendi kalesine gol atma potansiyeli olan sakar bir futbolcu..ujfanın duruşu baba güven veriyordu

katılmamak elde değil top chedcoya gittiği zaman 4 tane damarım tıkanıyor.Ağır vasat sıradan bir oyuncu ha birde sakat tam bizim kriterimize uygun ve 3 milyona yakın para alıyor topu bizim kalemize gol atmak için yada havadan gelen topa 184 boy olmasına rağmen topu göğsüyle yumusatmasını beklemiyorum ben artık bizim kaleye doğru vurmasın yeter...

Bugün noterler falan kapalı kamu kurumları resmi işlerin hepsi yarına kaldı..son dk çok sıkıntı çıkabilir

abi transfer yapıyorsun ne noteri uefanın verdiği bir sistem var salaklar şifreyi bu sefer bir zahmet doğru yazsın bilgilerini adamların doğru düzgün doldursun

de jong da sakat çıkarsa napıcaz

koca sezonu çöpe mi atıcaz

transferi son güne bırakanın ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

12-13 sezonunda aşil tendonundan sakatlanmis sonra ciddi bi sakatligi olmamis . genelde sakatlamisligi var . Abd liginde oynuyo ayrica . Sen burdakilere bakma hepsinden hazir durumda suan

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chedjou malca hatalar niye yapıyor çünkü oyun kurma özelliği olduğu için Kjaer gibi alıp yanında ki adama vermiyor,bizde adam gibi oyuncu olmadığı için Selçuk efendi tank gibi topu gelip alıp adam gibi atak başlatamıyor ki..
Dolayısıyla Chedjou pas hatası yapıyor diyorlar.

Olayın farklı yönü ise Serdar - Denayer gelip oynasa Ched'i aramayız muhtemelen. Satılcaksada 5'ten aşağı gitmemesi lazım.

o dönem semihe de laf edilmiyordu farkındamısın ? semih mallaştıysa benim suçum mu şuan
Semihin o dönem iyi görünmesinin tek sebebi melo selçuk ve ujfalusiyle oynamasıydı..sonra ne kadar boş olduğu anlaşıldı..draxlerin geriden gelip omzunu koyup semihi düşürmesi bende semihi bitirdi..

Bir aciklayin bakalim Semih neden o sistemde nerdeyse hatasiz oynayip bugün vasat oglu vasat oynadigini.

Hadi uydurun simdi bir sebep.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Semihin o dönem iyi görünmesinin tek sebebi melo selçuk ve ujfalusiyle oynamasıydı..sonra ne kadar boş olduğu anlaşıldı..draxlerin geriden gelip omzunu koyup semihi düşürmesi bende semihi bitirdi..
o pozisyonda rüzgar çarptı diye düşündüm ben , olabilir..

O değilde düşünsenize Diarra bugün haber yolluyor beni alın diye De Jong ise kaç saat uçak yolculuğunun ardından Amerika'dan Türkiye'ye geliyor. Yöneticiler ise birader kusura bakma biz Diarra'yı aldık dese ne olur acaba şöyle görüntüler görebiliriz.

Amigo Orhan vs Mustafa Denizli - YouTube

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt