Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün fikonun ezmesi
bugun lensin transferi
aziz başganın üzerine çok gidiyorlar. bi aslanisca harekatı beklemiyormusun sende halen reis?

zaten kılıcını kınından çekmiş artık

[FONT=&quot]Aziz Yıldırım: "Milli Takım için 'söylüyorum gelmiyor, kaçıyor' yok. Lafa gelince; 'Vatansa, gerisi teferruat'. Vatan yok, herkes menfaat"
Adem Çakar[/FONT]

Bu zor gecenin ardından Galatasaray'a transfer olmak isteyen tüm Fenerbahçeli arkadaşlara kapımız açıktır.

5d0847fbf34e8e899320fe719296a11f.png

Bu kadroyla tinercilere Arena'da min 4 çakarız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şu kadro allahin lütfu
Yedek kulübesi ...

Feghouliiiiiiiiiiii

Fenerli olmak da zor.

100 taraftara geçen sezonun en iyi iki futbolcusu kimdi diye sorsan 99´u Kjaer et Lens derdi ve her ikisini de kaybettik.*
Fenerbahçe´mizin başına bir ajan gönderseler 20 senede bu kadar başarısız olamazdı. Futbol takımını hem sportif açıdan hem mali açıdan batırdı‚ yerle bir etti.*

GSC App VIP Edition 1.0 ™

azizi yıldırım madem GS hayranısın ,bu sene bi poka yara da bjkinin ipini çek başkan.

fenerin yandex reklamlarini hatirladiniz mi beyler :D ne günlerdi ya :D

Adamlar FB'lileri bizim şampiyonluğumuzu isteyecek hale getirdi. Bence bugün birçok FB'liye sorsan şampiyon GS olsun der BJK yerine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lens bence bjk dikiş tutturamaz

Bjk nerede 30 yaş üstü adam var aldı.

Arkadas tamam tecrübe güzel iyi birşey de azıcıkta Scout yapıp topçu bul

Nedir bu huzur evi mı gelecekleri çok karanlık bu bjknıj bu sene patlamaya aday.

Redmi Note 3 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bjk çok kaşındı.iyi şamar yiyecekelr birilerinden.
Geçen sene olcay/babel ve aboubakar/cenk onceki sene sosa ve olcay diri adamlardı önde baski yapabiliyorlardi. Atiba da 1.5 porsiyon oynayınca sampiyonluklar geldi.
Lens q7 talisca negredo dörtlüsü topsuz oyunda olmayan, ne önde basan ne de geriye yardima gelen adamlar ve atiba da eski atiba olmayacak.
Çoğu kişi bana katilmayacak biliyorum ama gecen sene bizim cok gol yeme sebeplerimizden birisi de sneijder podolski bruma gibi isimlerin topsuz oyunda olmamalari, yasinin de pres isini becerememesiydi. Rakip defanslar rahatca oyun kurabiliyor, defansin arkasina uzun paslar atabiliyordu. Beşiktaş da bu sendromu yaşayacak.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sekiztasin ipini biz cekecegiz rilaks guzel kardeslerim.samar oglani yapacağız.hayirnisiynan feguli baba rahman ve nasri hamlelerini gerceklestirelim ins..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene olcay/babel ve aboubakar/cenk onceki sene sosa ve olcay diri adamlardı önde baski yapabiliyorlardi. Atiba da 1.5 porsiyon oynayınca sampiyonluklar geldi.
Lens q7 talisca negredo dörtlüsü topsuz oyunda olmayan, ne önde basan ne de geriye yardima gelen adamlar ve atiba da eski atiba olmayacak.
Çoğu kişi bana katilmayacak biliyorum ama gecen sene bizim cok gol yeme sebeplerimizden birisi de sneijder podolski bruma gibi isimlerin topsuz oyunda olmamalari, yasinin de pres isini becerememesiydi. Rakip defanslar rahatca oyun kurabiliyor, defansin arkasina uzun paslar atabiliyordu. Beşiktaş da bu sendromu yaşayacak.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görünen köy kılavuz istemez bu doğru bir şey. Geçen sene oyunları geriye gitmişti bu sene daha da geriye gideceklerini düşünüyorum

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt