- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
belki bu seneki transferleri tutmaz,olur ya lensi de söverek gönderirler.Şunların kalkık kıçlarını indirmek şart oldu bu sene.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belki bu seneki transferleri tutmaz,olur ya lensi de söverek gönderirler.Şunların kalkık kıçlarını indirmek şart oldu bu sene.
Güldüm şukuşimartiyo bizleri bu ndiaye fernando ikilisi he
şu kadro allahin lütfu![]()
Bu kadroyla tinercilere Arena'da min 4 çakarız
![]()
Bu kadronun başına adam akıllı bir hoca getirirsen başarısız olma şansın yok. STSL'nin çok üzerinde bir kadro. Tinercilerin kadrosunu havada karada gömer
belki bu seneki transferleri tutmaz,olur ya lensi de söverek gönderirler.
Offff keşke gerçek olsaaFeghouliiiiiiiiiiii
bjkyi bu sezon iyi tokatlayacagiz
Geçen sene olcay/babel ve aboubakar/cenk onceki sene sosa ve olcay diri adamlardı önde baski yapabiliyorlardi. Atiba da 1.5 porsiyon oynayınca sampiyonluklar geldi.bjk çok kaşındı.iyi şamar yiyecekelr birilerinden.
Görünen köy kılavuz istemez bu doğru bir şey. Geçen sene oyunları geriye gitmişti bu sene daha da geriye gideceklerini düşünüyorumGeçen sene olcay/babel ve aboubakar/cenk onceki sene sosa ve olcay diri adamlardı önde baski yapabiliyorlardi. Atiba da 1.5 porsiyon oynayınca sampiyonluklar geldi.
Lens q7 talisca negredo dörtlüsü topsuz oyunda olmayan, ne önde basan ne de geriye yardima gelen adamlar ve atiba da eski atiba olmayacak.
Çoğu kişi bana katilmayacak biliyorum ama gecen sene bizim cok gol yeme sebeplerimizden birisi de sneijder podolski bruma gibi isimlerin topsuz oyunda olmamalari, yasinin de pres isini becerememesiydi. Rakip defanslar rahatca oyun kurabiliyor, defansin arkasina uzun paslar atabiliyordu. Beşiktaş da bu sendromu yaşayacak.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi