- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
O da değil. En düşük bonservis bedeli 9 m euro. Ki o zaman piyasa değeri 10 m euro diyor.axel witsel büyük olasılık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da değil. En düşük bonservis bedeli 9 m euro. Ki o zaman piyasa değeri 10 m euro diyor.axel witsel büyük olasılık
axel witsel sanırımDortmund'da öyle bir dopçu yok. Çok merak edip baktım ama bulamadım.
porto, moutinho+rodriguez'i 70 m paket halinde monaco'ya sattı, burada bi sıkıntı yok, ama porto moutinho'yu lizbon'dan almıştı ve sonraki satış bedelinin %25'ini lizbon'a ödeyecekti. porto, rodriguez'in bonservis bedelini 69 milyon euro, moutinho'nunkini ise 1(bir) milyon euro olarak gösterdi, bu durumda lizbon'a 250.000 euro para gidecek. İsimleri karıştırmışım kusura bakma kardeşimO da değil. En düşük bonservis bedeli 9 m euro. Ki o zaman piyasa değeri 10 m euro diyor.
porto yaptı kardeşim hulkla birini sattı o şekilde zenite hulka 100 çektiler sportinge pay verecekleri bebeye 1 milyon çektiler
hangileri kargalar mı yoksa vizyonsuzlar mıSikeciler harbiden skov ve fischer gelecek saniyor. Bunlar gercekten kafayi siyirmis durumdalar.
Yanlışın var. Birşey dönmemiş o transferde. İkisi satılırken Moutinho'nun bonservis bedeli 25 m Euro.porto, moutinho+rodriguez'i 70 m paket halinde monaco'ya sattı, burada bi sıkıntı yok, ama porto moutinho'yu lizbon'dan almıştı ve sonraki satış bedelinin %25'ini lizbon'a ödeyecekti. porto, rodriguez'in bonservis bedelini 69 milyon euro, moutinho'nunkini ise 1(bir) milyon euro olarak gösterdi, bu durumda lizbon'a 250.000 euro para gidecek. İsimleri karıştırmışım kusura bakma kardeşim
hangileri kargalar mı yoksa vizyonsuzlar mı
sa vasfi,
eski avatarin daha hostu.
Doğru söylüyor transfermarkt de öyle görünmüyor ama bahsedilen olay moutinho,james transferinde oldu diye hatırlıyorum bende...Yanlışın var. Birşey dönmemiş o transferde. İkisi satılırken Moutinho'nun bonservis bedeli 25 m Euro.
google yaz çıkıyor porto-nun-moutinho-transferinde-hile-yapması o sene rus bir işadamı almıştı monacoyu sağlam transferler yaptılar bayaYanlışın var. Birşey dönmemiş o transferde. İkisi satılırken Moutinho'nun bonservis bedeli 25 m Euro.
....
hm?