Seckin Tezsever
Parçalı Üye
- 29 Kasım 2008
- 3.828
- 277
- 1.523
erende gitti tek forvetimiz yok transfer sezonu bitip yönetımın alamadığını düşünün neler olur acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru söylüyor transfermarkt de öyle görünmüyor ama bahsedilen olay moutinho,james transferinde oldu diye hatırlıyorum bende...
Dedikodu seviyesinde onlar. Kaynaklarda öyle yazıyor.google yaz çıkıyor porto-nun-moutinho-transferinde-hile-yapması o sene rus bir işadamı almıştı monacoyu sağlam transferler yaptılar baya
gitti derkenerende gitti tek forvetimiz yok transfer sezonu bitip yönetımın alamadığını düşünün neler olur acaba
Gerceklesti mi bilmiyorum ama konuda gecen isimler onlar zaten uefanin gözü üstümüzde bizimkiler hayatta yapmaz öyle bisey...Dedikodu seviyesinde onlar. Kaynaklarda öyle yazıyor.
Onlar da yapmamış sanırım, biraz daha baktım şimdi yabancı sitelere de. Hepsi dedikdou olarak veriyor. Ama dediğin gibi de olabilir tabi.Gerceklesti mi bilmiyorum ama konuda gecen isimler onlar zaten uefanin gözü üstümüzde bizimkiler hayatta yapmaz öyle bisey...

Malataya gidiyormuş.
Malata neMalataya gidiyormuş.
gitti derken
nereye gitti
yav arabistana gitmese sefalet icinde yasayacak sankiMal herif. 3 sene oyna hayatın kurtulsun. Seni 35 yaşına gelince araplar napsın
Malaga klavyenin azizligine uğradıkMalata ne

biyere gitmedi kadro dısı sadecegönderdik yani tek forvetti oda gitti geçen sefer yönetim eren var dedi yapmadı bu sefer ne olacak bakalım almazlarsa bizlerin ve hocanın tepkisi ne olacak tahmınım boyle giderse demba ba gelir