Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla nereden başlasam bilmiyorum. Terimi ne kadar çok sevdiğimi bilenler bilir. Bu camianın hocayı pamuklara sarıp saklaması koruması lazım. Başkan ve Albayrak da saygım ve hürmetim var. Hizmetleri dokundu bundan sonra da hizmet etmeye devam edecekler. Ama yaptıkları herşeyi doğru buluyorum anlamına gelmez. Devlet memuru kafasıyla ve Şark kurnazı anadolu esnafı kafasıyla uluslar arası bir Spor kulübü yönetilmez. Futbol dünyasında cesur olacaksın cesur hamleler yapacaksın. Fırsatları kaçırmayacaksın
Yaz transfer döneminde fena sıçtılar. Terim yönetimi korumak adına her şeye siper oluyor ama nereye kadar...Yazın transferin son iki gününde Falcao ve Monako ile kiralık konusunda anlaşıldı. Şampiyonlar Ligi etkisiyle falcao gelmeyi kabul etti. 2,5 milyon kira bedeli 1,5 milyonu Nef tarafından karşılanmak üzere 6 milyona el sıkışıldı. Maicon ise 3 milyon kira bedeli 5,5 milyon opsiyonla gidecekti Arabistan'a. Sımon kajer de 2 milyon kira bedeli 5,5 opsiyonla gelecekti. Maicon işi olmayınca falcao dan da vazgeçtik. Ffp korkusu ile....2 yabancı hakkımız vardı. Ve falcao ve kajer ile doldurulabilirdi o hak. Şu anda Şampiyonlar Ligi ve ligde bambaşka bir pozisyonda olabilirdik. Dediğim gibi terimi çok severim karşısında kebapçı Celal'in emrini bekleyen Davut gibi de olurum. Hoca gerçekleşmeyen bu iki transfer yüzünden gönül koydu yönetime. Şu anda kajer duyumu da doğru siz hiç beğenmeseniz de trezeuget haberleri doğru hoca yalanlamışta olsa falcao ile bir dirsek teması olduğunada eminim. Şartlar artık uygun olmadığından red etmiştir olay bu yazacam daha bir şeyler...kahve yapmaya gidiyorum isteyen varmı?

Oha yav Falcao ve Kjaer olayı gerçek ise bunların 1dk o koltukta oturmamaları gerekir. Hoca kendide bu adamları ifşalasın bunların ne yararı olacak Galatasaray'a. Anlaşılan rakamlar bile çok iyimiş.

Galatasaray hain yuvasıdır. İçlerinde yemeyen adam yoktur. Terim de bunların başını çeker.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 cümlene katılmakla beraber 3.cümlenin tamamen karşısındayım. İyidir, kötüdür tartışılır ki bana göre iyi, ama Fatih Terim,Hasan Şaş bunlar çok iyi Galatasaraylılardır. Para için çok sevdiklerini düşündüğüm kulübe zarar vermek istemezler

Valla nereden başlasam bilmiyorum. Terimi ne kadar çok sevdiğimi bilenler bilir. Bu camianın hocayı pamuklara sarıp saklaması koruması lazım. Başkan ve Albayrak da saygım ve hürmetim var. Hizmetleri dokundu bundan sonra da hizmet etmeye devam edecekler. Ama yaptıkları herşeyi doğru buluyorum anlamına gelmez. Devlet memuru kafasıyla ve Şark kurnazı anadolu esnafı kafasıyla uluslar arası bir Spor kulübü yönetilmez. Futbol dünyasında cesur olacaksın cesur hamleler yapacaksın. Fırsatları kaçırmayacaksın
Yaz transfer döneminde fena sıçtılar. Terim yönetimi korumak adına her şeye siper oluyor ama nereye kadar...Yazın transferin son iki gününde Falcao ve Monako ile kiralık konusunda anlaşıldı. Şampiyonlar Ligi etkisiyle falcao gelmeyi kabul etti. 2,5 milyon kira bedeli 1,5 milyonu Nef tarafından karşılanmak üzere 6 milyona el sıkışıldı. Maicon ise 3 milyon kira bedeli 5,5 milyon opsiyonla gidecekti Arabistan'a. Sımon kajer de 2 milyon kira bedeli 5,5 opsiyonla gelecekti. Maicon işi olmayınca falcao dan da vazgeçtik. Ffp korkusu ile....2 yabancı hakkımız vardı. Ve falcao ve kajer ile doldurulabilirdi o hak. Şu anda Şampiyonlar Ligi ve ligde bambaşka bir pozisyonda olabilirdik. Dediğim gibi terimi çok severim karşısında kebapçı Celal'in emrini bekleyen Davut gibi de olurum. Hoca gerçekleşmeyen bu iki transfer yüzünden gönül koydu yönetime. Şu anda kajer duyumu da doğru siz hiç beğenmeseniz de trezeuget haberleri doğru hoca yalanlamışta olsa falcao ile bir dirsek teması olduğunada eminim. Şartlar artık uygun olmadığından red etmiştir olay bu yazacam daha bir şeyler...kahve yapmaya gidiyorum isteyen varmı?
Hoşgeldin hocam afiyet olsun yaz sen biz buralardayız.

Alan 3.ocakta gelecek dediler, eeee?. Forvet yok, tek forvet erendi onuda yolladilar simdide yaza kadar hem Forvet hemde stoper bekleyecegiz.

Taraftari kac defa daha salak yerine koyacaksiniz?

Tek care albayrak, cengiz ve terim istifa edip kendilerine kebap lokantasi acmalaridir.

Albayrak denen hirbo tek bildigi yalan konusmak, yok 5 Forvet alacagiz heee aluruz aluriz seni Hamsi kafali

Cengiz denen adam makam makam dolasip asil isini unuttu adam. Makam ziyaretlerinden 1 saatinide baskanlik gorevine versen, olmazmi Baskanim. Senin teknik direktorun baskanlik yapiyor, giden kalan hakkinda o aciklama yapiyor. Klup lokantadan daha kotu idare ediliyor.

Terim denen adam ise her basarisizligin arkasinda bir bahene uretir. Forvet yoktu, sonra faturayi serdara odetmesi. Neymis efendim calisma kulturumuz ayni degil. Neden? Antreman da selfie cekmedigi icin mi?
Hoca dedigin 13mac tribunde olmaz, calisma kulturu diyorsunda suana kadar takimin yarisi sakat ve 1 yil once ligin en cok kosan ve guclu fizigi ile on plana cikan kadro simdi ise en dipte. Demek ki calisma kulturu yada tek suclu Forvet olmamasi ve serdardir.

Onu bunu bilmem, terim artik o bildiginiz terim degil. Tutkusu eskisi gibi degil, egosundan taviz vermiyor ve hep bahanelerin arkasinda saklaniyor ve herkezi sucluyor. Hocam yapamiyorsan git kebapci ac, sonucta babanin hayrina bedava calistirmiyorsun.dunyanin parasini aliyorsun

Galatasarayin vizyonu bu degildir, daha iyilerine laik. Onumuze bakmaliyiz ve hep eskilere bakip bakip yillar gecti. Cengiz ve albayrak gibi futboldan anlamayan adamlar yerine futboldan anlayan kafalar lazim

bune la

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 cümlene katılmakla beraber 3.cümlenin tamamen karşısındayım. İyidir, kötüdür tartışılır ki bana göre iyi, ama Fatih Terim,Hasan Şaş bunlar çok iyi Galatasaraylılardır. Para için çok sevdiklerini düşündüğüm kulübe zarar vermek istemezler

bence de fatih terim usulsuz islere girmemistir ama iyi galatasaraylı ihanet etmez mantıgın dogru degil.

fatih terimin igtv aciklamasi ve sosyal medya kullananlari ifsa etmesi aklima aceba bu transferler dogru ve ortaya ciktigi icinmi diyor, ve böleyse kizmis olmasi cok dogru, biz kime salca olsak millet araya girip fiyati arttiriyor, veya hic akillarinda yokken birden bire transfer alternatifi ortaya atiyoruz baskalari icin....tahminim hocanin gönlü emre morda o kanat dedigi oyuncu.

beyler rodop anlasılanlar icin eli kulagında demiş e dün terim cıkıp mirandayla luiz felipeyi yalanladı ne diye bu adam eli kulagında diyor yav

Fatih terimin söylediği isimlerden bazıları doğrudur zaten. Zaten hocada bu duruma sinirlenmiş olmalıki iyi bir Galatasaray lı ise bu duyumcular isim vereni ifşa etsin diyor. Demekki çıktı bazı isimler.

prandelli_olum_tehditleri_aldim_1404951429_1509.jpg

Vizyon akiyor be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt