- 12 Ocak 2013
- 51.362
- 60.973
- 4.323
Valla nereden başlasam bilmiyorum. Terimi ne kadar çok sevdiğimi bilenler bilir. Bu camianın hocayı pamuklara sarıp saklaması koruması lazım. Başkan ve Albayrak da saygım ve hürmetim var. Hizmetleri dokundu bundan sonra da hizmet etmeye devam edecekler. Ama yaptıkları herşeyi doğru buluyorum anlamına gelmez. Devlet memuru kafasıyla ve Şark kurnazı anadolu esnafı kafasıyla uluslar arası bir Spor kulübü yönetilmez. Futbol dünyasında cesur olacaksın cesur hamleler yapacaksın. Fırsatları kaçırmayacaksın
Yaz transfer döneminde fena sıçtılar. Terim yönetimi korumak adına her şeye siper oluyor ama nereye kadar...Yazın transferin son iki gününde Falcao ve Monako ile kiralık konusunda anlaşıldı. Şampiyonlar Ligi etkisiyle falcao gelmeyi kabul etti. 2,5 milyon kira bedeli 1,5 milyonu Nef tarafından karşılanmak üzere 6 milyona el sıkışıldı. Maicon ise 3 milyon kira bedeli 5,5 milyon opsiyonla gidecekti Arabistan'a. Sımon kajer de 2 milyon kira bedeli 5,5 opsiyonla gelecekti. Maicon işi olmayınca falcao dan da vazgeçtik. Ffp korkusu ile....2 yabancı hakkımız vardı. Ve falcao ve kajer ile doldurulabilirdi o hak. Şu anda Şampiyonlar Ligi ve ligde bambaşka bir pozisyonda olabilirdik. Dediğim gibi terimi çok severim karşısında kebapçı Celal'in emrini bekleyen Davut gibi de olurum. Hoca gerçekleşmeyen bu iki transfer yüzünden gönül koydu yönetime. Şu anda kajer duyumu da doğru siz hiç beğenmeseniz de trezeuget haberleri doğru hoca yalanlamışta olsa falcao ile bir dirsek teması olduğunada eminim. Şartlar artık uygun olmadığından red etmiştir olay bu yazacam daha bir şeyler...kahve yapmaya gidiyorum isteyen varmı?
Oha yav Falcao ve Kjaer olayı gerçek ise bunların 1dk o koltukta oturmamaları gerekir. Hoca kendide bu adamları ifşalasın bunların ne yararı olacak Galatasaray'a. Anlaşılan rakamlar bile çok iyimiş.