- 12 Aralık 2018
- 1.376
- 934
- 608
Akbilin 6 puan gerisindeyiz.İkinci yarının ilk maçına 15 gün kaldı.3 futbolcumuz gidecek kesin.İkisi gitti bile.Kamp başlıyor.Transfer yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adama durup dururken zam yaptılarFarkedildimi bilmiyorum ama Garry gecen sezon sanki daha hizliydi, bu sezon fazla hizli degildi yada kasmadi kendini
SM-G960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Değil, Garry'nin geçen seneki halinden çok geride. Önde becerikli ama defansa yardımı çok kısıtlı, Kasımpaşa'da rahat takılabiliyor. Bizde işler öyle yürümeyecek. Alan takımın içinde patlayacağı çok açık. Rodrigues'de bu sene kötü doğru ama önde anlaşacağı bir forvet olmadığını ve Terim'in üstün kaos sistemini de hesaba katmak gerek. Tutup yine yurtiçinden aptal aptal adamları toplarsa yönetim kendi ipini çeker.
kadroyu yetersiz gösteren isimler gitmeli elbette ama para gerekli ilk önce. rodrigues ve serdarin son halleriyle yerini doldurmak pek zor olmasa gerek.Akbilin 6 puan gerisindeyiz.İkinci yarının ilk maçına 15 gün kaldı.3 futbolcumuz gidecek kesin.İkisi gitti bile.Kamp başlıyor.Transfer yok.
bu yönetimle zordan öte imkansızkadroyu yetersiz gösteren isimler gitmeli elbette ama para gerekli ilk önce. rodrigues ve serdarin son halleriyle yerini doldurmak pek zor olmasa gerek.
maalesef katiliyorum..bu yönetimle zordan öte imkansız
6 transfer bu yonetim ile imkansiz gibi... ben 4 transfer bekliyorum(2 forvet, stoper, kanat)2 stoper(serdar ve maicon gidiyo)
2 forvet (malum)
1 ortasaha(hoca dedi-eldekiler zaten kötü)
1 kanat (rodrigues gitti dedem)
hoca geniş kadro kurucaz dedi ocak ve yazın için.çok oyuncu gönderiyoz,donk falan da gidebilir,ortasaha yakın yusuf meşaleyi yakın6 transfer bu yonetim ile imkansiz gibi... ben 4 transfer bekliyorum(2 forvet, stoper, kanat)
250 yersekte 500 atarız kardeşim bilmiyomusun hocamın hücum anlayışınıher mac 250 gol yeriz
Ankaradan sa en son buradan nobet takip ettigimde Qral bombasini patlatmistik simdiden klas golcu h.o en gec pazar oglene aciklanir sonra donuyorum zaten
DeğilKap açık haberin olsun