Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Simeone İnter'e geçecek gibi duruyor muazzam olur....Juventus'un hakimiyetini bitirir bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erende gitti tek forvetimiz yok transfer sezonu bitip yönetımın alamadığını düşünün neler olur acaba
Trezeguet , garry'iden iki gömlek üstün oyuncu
Bunu görmek için iki gözlem raporu okumaya bile gerek yok şu halleriyle iki maç izlemek yeterli hatta diyelim ki futboldan uzaksın ve hiç futbol izlemedim sadece istiklere bakmak bile yeterli olacaktır
Ayrıca Fatih Terim Türk futbolunda o komisyon parasına dönüp bakmayacak gerekirse kendi maaşından verip kulübe futbolcu aldıracak bir hocadır
ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
mümkünse arap geni taşıyan bir futbolcu alınmasın.
Aynen katiliyorum mesela garry rodriguez bi anadolu takiminda olsa dehset isler yapardiSen trezeguetiyi onlem alınmayan kasimpasa disinda izledin mi ?
Milli takimda izledin mi ?
Herif asla buyuk takim oyuncusu olamaz. Garrynin sol ayakkabi bagcigi olamaz.
Sen trezeguetiyi onlem alınmayan kasimpasa disinda izledin mi ?
Milli takimda izledin mi ?
Herif asla buyuk takim oyuncusu olamaz. Garrynin sol ayakkabi bagcigi olamaz.
boşa cıkmış 8 numara 27 yaşında henüz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
herkes kimse kasımpaşa'ya önlem almıyor yazıyor da benim anlamadığım ligin en korkunç hücum attına neden önlem almıyor kimse akıllarından zoru mu var bunların
hiç utanma da yokEvet nerde bu adamlar?
trezeguet gibi 0 fundamentalli futbolcular büyük takımlarda tutunamaz, ancak kontra atak topcusu olurlar. ona para dökeceğimize gençler oynasın, bu sezon zaten yalan oldu en azından geleceğe yatırım olur.sanki takımda trezege'den daha iyi oyuncu var da isteyenler vizyonsuz oldu