Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kapanan takımlar milli maç geyiği de çok komik. adam rusya ve uruguay'a karşı kötü top oynadı diye demediğinizi bırakmadınız garry de bok gibi top oynadı deplasmandaki şl maçlarında

Galatasaray hain yuvasıdır. İçlerinde yemeyen adam yoktur. Terim de bunların başını çeker.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Terim bizim futbol aklımızdır sadece 2.döneminde çok büyük hatalar yapmıştır ama o sene de stadsız oynamıştık unutmayalım.Eğer terim olmasaydı şu an 3. Büyüktük.Boş yapmayın

Fatih terim bu yönetime guvenerek hata ediyor ölüm emri versin yapalım bisiler

Gidenlerin çoğu Arabistan'a ve ya Çin'e gidiyor. Bunun sebebi sanırım Türkiye'ye gelen oyuncuyu parayla ikna etmenin daha kolay olması.
Türkiye, özellikle İstanbul, futbolcular için yaşam biçimi açısından çok cazip. Londra, Milano, Pariste ne varsa Istanbuldada bulabiliyorsun. Belkide daha iyisini. Köln de Modestenin uğradığı bir lokantanın sahibini tanıyorum. Modeste Çinde sıkıntıdan öldüğünü söylemiş. Çuvalla para veriyorlar ama an itibariyle genç insanlar eğlence, moda, gece hayatından vs faydalanamıyor...
Türkiye bu açıdan biraz daha cazip geliyor oyunculara kanımca...

@tno1905: Galatasaray'ın stoper Marcano için teklif yaptığı fakat ilk aşamada kabul edilmediği yazılmış.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim anlamadigim olay.. biz yeni yeni mi teklifler götürüyoruz ? .. diz boyu rezillik eger öyle ise ! Adamlar 3-4 aydir bilmiyor mu bu takimin eksikleri var .. forveti defansi yok .. dün de bir kac arkadasin yazdigi gibi tekrarlamak istiyorum ki bu dünyada en rezil yönetilen kulüplerdeniz. Yaziklar olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt