- 30 Ağustos 2009
- 30.380
- 20.451
- 2.593
Ali Yavuz Kol da olmalıydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu olay 2 şampiyonluğumuzu ve en az 100 milyon euromuza maloldu. Tam vizyon hamlesiydi.![]()
Vizyon akiyor be
muhtemelen oyuncu satsalar da oyuncu alamayacaklaranlasildi oyuncu satmadan oyuncu alamiyacaklar
Paraları hic etme konusunda rodrigez geldiğinde de yazmismiydin kardeş? Yunanistan 'ın köy takımından devre arası 3.5 bayıldık k...mizda patlar bir halt olmaz bu saatçi kılıklı adamdan dedin mi mesala?Yav he he aynen öyle renkdaş. Tirezege sığırı inşallah gelirde o paraların nasıl bir mala verip hiç edildiğini tekrar tekrar görürsünüz. Nasıl olsa kimse geçmişten ders almamış, o yüzden bu kulüp batmaya mahkum. Batsın da zaten, taraftar vasat sevici olursa o kulüpten hayır falan gelmez.
Terim'in de yıllardır nasıl kulübü söğüşlediğini zaten görüyoruz. Arada çıkıp galatasaraylılık taslayıp, tüpçünün kucağına koşa koşa gidip içinde çevirir. Terim böyle yapacak bir şey yok.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bursaspor, Emre Taşdemir ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı (beIN)
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iste bu beee
valla ben 2 sene garry beyinsizini izledim 2 sene de trezege beyinsizini izlemek isterim şayet gelecekse mental anlamda aşırı fark yok ikisinin arasında + olarak trezegenin şutları pasları 5 kat daha iyi garry'den
hocam sen ya dalga geçiyorsun ya gerçekten hayatında futbol izlemedin bunun ortası yokTrezeguet katki olarak sinan dan fazlasini saglayamaz GS a !!
isterlerse herşeyi dört dörtlük yapsınlar ama malesef transfer planlaması son derece rezil kepaze bir yönetimle karşı karşıyayız arkadaşlar. hiçbir planlamanın yapılmadığı net bir şekilde ortada. yine herşey arapsaçına dönecek o kadar barizki. musatafa cengiz mayısta koltuğu kaybedecek o kesinde, bunun cezasını bizim çekecek olmamız bana çok koyuyor. sanırım transfere başlamak için garyden gelecek parayı bekliyorlar, o kadarınıda bizde yaparız be başkan. oturduğun koltuğun hakkını ver kasa kolaylığı sağla diyeceğim ama malesef züğürt bir başkanı seçtik gidipde