Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamp kadrosu
2d3d82b42d666a3e0d1d2bbe1cf40ccb.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Yavuz Kol da olmalıydı.

isterlerse herşeyi dört dörtlük yapsınlar ama malesef transfer planlaması son derece rezil kepaze bir yönetimle karşı karşıyayız arkadaşlar. hiçbir planlamanın yapılmadığı net bir şekilde ortada. yine herşey arapsaçına dönecek o kadar barizki. musatafa cengiz mayısta koltuğu kaybedecek o kesinde, bunun cezasını bizim çekecek olmamız bana çok koyuyor. sanırım transfere başlamak için garyden gelecek parayı bekliyorlar, o kadarınıda bizde yaparız be başkan. oturduğun koltuğun hakkını ver kasa kolaylığı sağla diyeceğim ama malesef züğürt bir başkanı seçtik gidipde

Yav he he aynen öyle renkdaş. Tirezege sığırı inşallah gelirde o paraların nasıl bir mala verip hiç edildiğini tekrar tekrar görürsünüz. Nasıl olsa kimse geçmişten ders almamış, o yüzden bu kulüp batmaya mahkum. Batsın da zaten, taraftar vasat sevici olursa o kulüpten hayır falan gelmez.

Terim'in de yıllardır nasıl kulübü söğüşlediğini zaten görüyoruz. Arada çıkıp galatasaraylılık taslayıp, tüpçünün kucağına koşa koşa gidip içinde çevirir. Terim böyle yapacak bir şey yok.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paraları hic etme konusunda rodrigez geldiğinde de yazmismiydin kardeş? Yunanistan 'ın köy takımından devre arası 3.5 bayıldık k...mizda patlar bir halt olmaz bu saatçi kılıklı adamdan dedin mi mesala?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu sefer yaz dönemi gibi plansız olduklarına inanmıyorum.(inanmak istemiyorum) sadece uefa ile hicbir problem yaşamamak adına garry nin satışı resmiyet kazanmadan anlaşılan ısimleri açıklamak istemiyorlar.(dır inşallah)

Saka bir yana ikinci yarida 17 mac forvette sinani izlemeye hazir olun.

Ara transfer dönemi gibi kısa bir dönemde daha yeni teklif yapmaya başladıysak GEÇMİŞ OLSUN.

isterlerse herşeyi dört dörtlük yapsınlar ama malesef transfer planlaması son derece rezil kepaze bir yönetimle karşı karşıyayız arkadaşlar. hiçbir planlamanın yapılmadığı net bir şekilde ortada. yine herşey arapsaçına dönecek o kadar barizki. musatafa cengiz mayısta koltuğu kaybedecek o kesinde, bunun cezasını bizim çekecek olmamız bana çok koyuyor. sanırım transfere başlamak için garyden gelecek parayı bekliyorlar, o kadarınıda bizde yaparız be başkan. oturduğun koltuğun hakkını ver kasa kolaylığı sağla diyeceğim ama malesef züğürt bir başkanı seçtik gidipde

Para var diyelim , ffp yi ne yapacagiz ?

Ikincisi mayista kongre var da ben mi bilmiyorum ?

Bu haber ya sallama ya da alan carvalho ile ortada bir anlaşma yok.Çünkü haberin içeriğinde mantık yok.Biz bu adamla anlaştıysak en azından istanbula gelmesi lazım.Haberde çindeki takımın kampına katılacağı hocasıyla görüşeceği yazıyor.Ayrıldığın takımın kampına katılıp eski hocanla neyi görüşeceksin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt