Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simeone İnter'e geçecek gibi duruyor muazzam olur....Juventus'un hakimiyetini bitirir bence

Simeone İnter'e geçecek gibi duruyor muazzam olur....Juventus'un hakimiyetini bitirir bence
allegri.juve.primo.piano.2017.2018.356x237.webp

Trezeguet , garry'iden iki gömlek üstün oyuncu

Bunu görmek için iki gözlem raporu okumaya bile gerek yok şu halleriyle iki maç izlemek yeterli hatta diyelim ki futboldan uzaksın ve hiç futbol izlemedim sadece istiklere bakmak bile yeterli olacaktır

Ayrıca Fatih Terim Türk futbolunda o komisyon parasına dönüp bakmayacak gerekirse kendi maaşından verip kulübe futbolcu aldıracak bir hocadır

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen trezeguetiyi onlem alınmayan kasimpasa disinda izledin mi ?

Milli takimda izledin mi ?

Herif asla buyuk takim oyuncusu olamaz. Garrynin sol ayakkabi bagcigi olamaz.

mümkünse arap geni taşıyan bir futbolcu alınmasın.

Salı gününden önce bir gelişme olmaz.

Aynen katiliyorum mesela garry rodriguez bi anadolu takiminda olsa dehset isler yapardi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen garry i Galatasaraya gelmeden önce izledin mi Brumanın, PAOK dayken sol bagcıgı olabilrmiydi?

herkes kimse kasımpaşa'ya önlem almıyor yazıyor da benim anlamadığım ligin en korkunç hücum attına neden önlem almıyor kimse akıllarından zoru mu var bunların

herkes kimse kasımpaşa'ya önlem almıyor yazıyor da benim anlamadığım ligin en korkunç hücum attına neden önlem almıyor kimse akıllarından zoru mu var bunların

Cunki diger takımlar salak ve ksaımpaşadan puan almak istemiyorlar

olurmu öyle şey kardeşim ezbere konuşuyorlar laf olsun torba dolsun

benim anlamadıgım biz neden bu kargaların almaya calıstıgı zapataya sulanmadık italyadan o kadar stoperle ilgilen sözlesmesi bitecek oyuncuyla ilgilenme cok ilginc

trezeguet çöpünün bile yolunu gözleyenler var, bravo gerçekten. yönetimin vizyonuna ayak uydurmuşsunuz.

Geçen sene şampiyonluk yolunda tüm rakip forvetleri kucağına almış, ligin en iyi defans oyuncusunu ezeli rakibine bedavaya vermek Gomis'i satmaktan bile daha salak bir hareket olarak tarihe geçecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt