Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akbilin 6 puan gerisindeyiz.İkinci yarının ilk maçına 15 gün kaldı.3 futbolcumuz gidecek kesin.İkisi gitti bile.Kamp başlıyor.Transfer yok.

Değil, Garry'nin geçen seneki halinden çok geride. Önde becerikli ama defansa yardımı çok kısıtlı, Kasımpaşa'da rahat takılabiliyor. Bizde işler öyle yürümeyecek. Alan takımın içinde patlayacağı çok açık. Rodrigues'de bu sene kötü doğru ama önde anlaşacağı bir forvet olmadığını ve Terim'in üstün kaos sistemini de hesaba katmak gerek. Tutup yine yurtiçinden aptal aptal adamları toplarsa yönetim kendi ipini çeker.

Kumasi iyi gibi sanki ama yav
Her turlu risk ama dusuk maliyetle gelisine karsi degilim

Akbilin 6 puan gerisindeyiz.İkinci yarının ilk maçına 15 gün kaldı.3 futbolcumuz gidecek kesin.İkisi gitti bile.Kamp başlıyor.Transfer yok.
kadroyu yetersiz gösteren isimler gitmeli elbette ama para gerekli ilk önce. rodrigues ve serdarin son halleriyle yerini doldurmak pek zor olmasa gerek.

2 stoper(serdar ve maicon gidiyo)
2 forvet (malum)
1 ortasaha(hoca dedi-eldekiler zaten kötü)
1 kanat (rodrigues gitti dedem)

Yabancılar miranda konusunda yazıp duruyor taraftarlar özeliikle

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allahtan ilk mac Ankara ile iceride oynuyoruz. Fakat arka arkaya 2 deplasman sikinti yaratabilir. Su transferler en gec 11 12 Ocak gibi bitmeli.

Ankaradan sa en son buradan nobet takip ettigimde Qral bombasini patlatmistik simdiden klas golcu h.o en gec pazar oglene aciklanir sonra donuyorum zaten

6 transfer bu yonetim ile imkansiz gibi... ben 4 transfer bekliyorum(2 forvet, stoper, kanat)
hoca geniş kadro kurucaz dedi ocak ve yazın için.çok oyuncu gönderiyoz,donk falan da gidebilir,ortasaha yakın yusuf meşaleyi yakın

Bence kanat yerine orta saha alinmali. Onyekuru solda oynuyor, Alan gelirse o da solda oynayabiliyor. Feghouli var, Emre donecek ve Yunus var. Bence 6 8 ozellikli bir orta saha lazim. Fernando her an sakatlanir gibi. Aslinda yazin yapilmali ama forvet ve stoperlere para harcamazsak elimizde 15 milyon gibi butce olacak. 20 22 yas araliginda cok iyi orta saha alabiliriz.
Fakat sanki Treze icin harcanacak gibi.

Ankaradan sa en son buradan nobet takip ettigimde Qral bombasini patlatmistik simdiden klas golcu h.o en gec pazar oglene aciklanir sonra donuyorum zaten
1546649952879.webp
1546649975457.webp
sneijder ve drogbayı aldı

kap ofisleri kapali arkadaslar bu saatde memur mu calisir sabah 8 acilir hadi iyi geceler

Mangala-Demba ba-Alan-Trezege' ye ben fitim en azından devre arası için yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt