Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozcimbomlu seleznow varken dembayi alirsak cok yanlis olur

Bakalım terim, tirezege malından ne kadar komisyon kaldıracak. En çok onu merak ediyorum.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Malaga ne ayak yav habire Ahmet Bulut'un oyuncularini almak istiyorlar.

Önce Cenk Gönen, sonra bizim tosun Ahmet Calik simdi de Seleznov.

Alan carvalho falcao pelle balotelli derken bi de seleznovla transferi kapatıyomuşuz.Yönetim düşer herhalde.

Muslera
Mariano-Ozan-Mangala-Nagatomo
Ndiaye-Fernando
Feghouli-Talisca-Trezege
Demba Ba

Yedekler:Ismail-Linnes-X stoper-Donk-Emre Akbaba-Sinan-Onyekuru-Alan

Belhandayi gönderip besiktas gibi Talisca'yı 1.5 yıl kiralasak çok iyi olur

Feghouli - Talisca - Trezege - Demba ba şu hücum hatti banko maç başı 15 şut sene sonuda sadece 2.devre 40 gol atar

Kesin alıyor mudur? Nasıl bu kadar kolay yakıştırabildin. Bu adamlar bu kadar ucuz Galatasaraylı mı
Para eline geçince almak için zorlar. Yıllarca mal mal transferler yapıp takımı batırmış biridir. Hala da devam ediyor.

Maicon ve Serdar hic olmazsa kiralansin. Toplam 3 milyon Euro yeter. Hatta Ahmet de Malatyaya yollansin.
2 forvet
2 stoper
1 orta saha yeter

Valla nereden başlasam bilmiyorum. Terimi ne kadar çok sevdiğimi bilenler bilir. Bu camianın hocayı pamuklara sarıp saklaması koruması lazım. Başkan ve Albayrak da saygım ve hürmetim var. Hizmetleri dokundu bundan sonra da hizmet etmeye devam edecekler. Ama yaptıkları herşeyi doğru buluyorum anlamına gelmez. Devlet memuru kafasıyla ve Şark kurnazı anadolu esnafı kafasıyla uluslar arası bir Spor kulübü yönetilmez. Futbol dünyasında cesur olacaksın cesur hamleler yapacaksın. Fırsatları kaçırmayacaksın
Yaz transfer döneminde fena sıçtılar. Terim yönetimi korumak adına her şeye siper oluyor ama nereye kadar...Yazın transferin son iki gününde Falcao ve Monako ile kiralık konusunda anlaşıldı. Şampiyonlar Ligi etkisiyle falcao gelmeyi kabul etti. 2,5 milyon kira bedeli 1,5 milyonu Nef tarafından karşılanmak üzere 6 milyona el sıkışıldı. Maicon ise 3 milyon kira bedeli 5,5 milyon opsiyonla gidecekti Arabistan'a. Sımon kajer de 2 milyon kira bedeli 5,5 opsiyonla gelecekti. Maicon işi olmayınca falcao dan da vazgeçtik. Ffp korkusu ile....2 yabancı hakkımız vardı. Ve falcao ve kajer ile doldurulabilirdi o hak. Şu anda Şampiyonlar Ligi ve ligde bambaşka bir pozisyonda olabilirdik. Dediğim gibi terimi çok severim karşısında kebapçı Celal'in emrini bekleyen Davut gibi de olurum. Hoca gerçekleşmeyen bu iki transfer yüzünden gönül koydu yönetime. Şu anda kajer duyumu da doğru siz hiç beğenmeseniz de trezeuget haberleri doğru hoca yalanlamışta olsa falcao ile bir dirsek teması olduğunada eminim. Şartlar artık uygun olmadığından red etmiştir olay bu yazacam daha bir şeyler...kahve yapmaya gidiyorum isteyen varmı?

Para eline geçince almak için zorlar. Yıllarca mal mal transferler yapıp takımı batırmış biridir. Hala da devam ediyor.

Peki Fatih Terim Takımı batırdıysa, çıkaran bir kişi söyler misin? Bakalım Fatih Terim den büyük mü

Muslera
Mariano-Ozan-Mangala-Nagatomo
Ndiaye-Fernando
Feghouli-Talisca-Trezege
Demba Ba

Yedekler:Ismail-Linnes-X stoper-Donk-Emre Akbaba-Sinan-Onyekuru-Alan

Belhandayi gönderip besiktas gibi Talisca'yı 1.5 yıl kiralasak çok iyi olur

Feghouli - Talisca - Trezege - Demba ba şu hücum hatti banko maç başı 15 şut sene sonuda sadece 2.devre 40 gol atar
her mac 250 gol yeriz

Juventus un merkez ortasaha hastalığı
FB_IMG_1546642530557.webp

Ve iki süperstar
FB_IMG_1546642485636.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt