Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:asd:

1968-topps-gaylord-perry-85-888888967_27920181350378421578.jpg

Nasri yasaklı maddeden 6 ay men yemişti ondan önce feci oynuyordu Antalyada, belhanda giderse kagawa gelir belhanda iyi oynamaya başlamışken satalım çünkü güven vermiyor( kart görüyor ), serdara af cıkma ihtimali levent tüzemene göre baya düşükmüş sanırım , maç seçiyormuş , ozan sözleşme uzatır .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ingilziceden çağrıısm yaptı herhal.bu ara charles dickens,agatha christie ,oscar wilde falan merak saldık.hayırlısı

Birbirinden apayri uc kisi yazmissin.

Agatha Christie cogu edebiyat akademisyenine gore diger ikisi gibi "agir" bir yazar degil. Daha cok populer edebiyat olarak goruluyor eserleri ama ben bu degerlendirmeyi pek de mantikli bulmuyorum.

Charles Dickens tam bir Victoria donemi yazari. O zamanlar romanlari tek bir kitap olarak degil, parca parca periyodik yayinlarda ciktigi icin (haftalik gazeteler vs.) hep bir Turk dizisi havasinda fazla detaylandiriliyor ve surekli bir sonraki bolume gecmeden heyecanli zirve yapiyor. Ayrica karakterler de yine Turk dizilerindeki gibi pek tek boyutlu, hatta toplumun belirli siniflarini temsil ediyor.

Aralarinda en begendigim Oscar Wilde'dir, ama ben sadece The Picture of Dorian Gray ve Importance of Being Earnest'i okudum. Cok zeki cok da komik bir adam ama oyun yazari gozumde daha cok.

Millet Bronte kardeslere falan sariyor ama hicbir zaman Victoria romanlarini dikkatle okuyacak sabrim olmadi. Yine de Ingiliz edebiyati en cesitli, zengin, evrim gecirmis, olgunlasmis yazindir; daha gecen Tom Stoppard'in bir oyununu okudum Arcadia diye gercekten cok iyiydi oyun okumayi seviyorsan oneririm.

Agatha Christie cogu edebiyat akademisyenine gore diger ikisi gibi "agir" bir yazar degil. Daha cok populer edebiyat olarak goruluyor eserleri ama ben bu degerlendirmeyi pek de mantikli bulmuyorum.

Charles Dickens tam bir Victoria donemi yazari. O zamanlar romanlari tek bir kitap olarak degil, parca parca periyodik yayinlarda ciktigi icin (haftalik gazeteler vs.) hep bir Turk dizisi havasinda fazla detaylandiriliyor ve surekli bir sonraki bolume gecmeden heyecanli zirve yapiyor. Ayrica karakterler de yine Turk dizilerindeki gibi pek tek boyutlu, hatta toplumun belirli siniflarini temsil ediyor.

Aralarinda en begendigim Oscar Wilde'dir, ama ben sadece The Picture of Dorian Gray ve Importance of Being Earnest'i okudum. Cok zeki cok da komik bir adam ama oyun yazari gozumde daha cok.

Millet Bronte kardeslere falan sariyor ama hicbir zaman Victoria romanlarini dikkatle okuyacak sabrim olmadi. Yine de Ingiliz edebiyati en cesitli, zengin, evrim gecirmis, olgunlasmis yazindir; daha gecen Tom Stoppard'in bir oyununu okudum Arcadia diye gercekten cok iyiydi oyun okumayi seviyorsan oneririm.

Ne yapıyorsun hamza seviyeyi bu kadar yükseltme... yarın gırla küfür kıyamet gidecek yine forumda...

Devre arası 2 max 3 oyuncu takımdan gönderilir tahminimce onlarda Maicon-Garry belki birde Serdar durumu ne alemde kimse bilmiyo Belhanda Feghouli kalır Ozan bence sözleşmesi uzatılacak ve takımda kalacak Fatih Hoca Abd den gelince çözer olayı.

charles dickens oliver twisti aldım yeni.victoria dönemi ilgimi cekiyo acıkcası,yasaklar ve baskılar çekici kılıyo o dönemi.ve bütün zorluklara ragmen müthiş şairler,yazarlar cıktı o dönem.üretkenler yani.

freud okuduydum,psikolojiye merak salıp.yeni bitirdim.sartre,hegel ve nietchze sipariş ettim bu sefer de.her poku okuyacagım

Ağlayacağım şimdi. Yemin ediyorum ağlayacağım. Gözüme kültür kaçtı.

Önümüzdeki günlerde oluşacak gelişmeler.
•Serdar affedilir.
•Ozan 7.5 by by
•Şu genç stoper vardı Luiz mi neydi o kiralık olarak gelir.
•Gary giderse Scout transferi
•Alan ve Demba Ba ile transfer kapanır.

4.1 resmi olarak basliyor. Kamp da 6. Sinda mi? Hele bir forvet o gune kadar hazir olmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt