Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Alan da iptal olduğuna göre biz ufaktan ufaktan seleznov-umut bullet ikilisini düşünmeye başlayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skov ve Zeneli'yi alalım Onyekuru'ya para vereceğimize
Kardeş o Modeste yüzünden Koln'ün başı dertte şu an. Forvet alamadılar diye sallayın Modeste diye değil.gerçekten bu yönetimden forvet bekleyenler var, sezon başındaki Modeste kandırmacası ne çabuk unutulmuş
Hatırlatma :
![]()
Bunlar böyle işte, taraftarım diye geçinirler.yangıncı taraftar bi gidebilir mi acaba burdan.hem sporx haberi hem haberin çin basınında olmaması vs belli bişey yokken boş yere yaygara koparmayın.gidin kanıt getirin cin basınından..o da yok.
çünkü öyle bi haber yok.ama bulursanız üzerine konusulur.olmayan bişey üzerine konusmak ne kadar dogru.ki çin kulübü alanı acıklarken 2019 diye yazmıstı.çin basınında daha önce de 2019da sözleşmenin bittiği söylendi.aman neyse ya eşege laf anlatsak anlar.
Yeni yetme ergen hepsi. Ciddiye almamak lazımBunlar böyle işte, taraftarım diye geçinirler.
Alan için bir sürü sorun yok diye haber var ama bir tane sıkıntılı haber çıkıyor : "ouvvv basiretsiz yönetim alan iptal of ölelim kurtulalım"
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasarayda transfer bitmez laflarını duyar gibiyim..
İnşallah ben götümden uyduruyorumdur.:red:
Fm ile kafayı bozmuşlar.Yeni yetme ergen hepsi. Ciddiye almamak lazım![]()

Doğru söylüyor
Galatasaray Düşmanlarının .........