Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alan da iptal olduğuna göre biz ufaktan ufaktan seleznov-umut bullet ikilisini düşünmeye başlayalım

gerçekten bu yönetimden forvet bekleyenler var, sezon başındaki Modeste kandırmacası ne çabuk unutulmuş

Hatırlatma :
galatasarayda_abdurrahim_albayrak_2_baskan_oldu8k.jpg

madem öyle bişey var günlerdir ne diye milleti havaya soktunuz ağır söveceğim de neyse bi bok alamayız bu gidişle

gerçekten bu yönetimden forvet bekleyenler var, sezon başındaki Modeste kandırmacası ne çabuk unutulmuş

Hatırlatma :
galatasarayda_abdurrahim_albayrak_2_baskan_oldu8k.jpg
Kardeş o Modeste yüzünden Koln'ün başı dertte şu an. Forvet alamadılar diye sallayın Modeste diye değil.

Ayrıca yeni yetme sabırsız ergenler gibi her saniye sallayıp durmayın. Galatasaraylısın sen. 4 Ocak'ta açılıyor sezon. Beklersin 10 gün. Baktın kimse gelmedi. Git anasına kadar söv. Şimdi vakti değil. Ülkenin ekonomik durumu gibi etkenler de var. Bu kadar basit düşünmeyin şu işleri.

Galatasaray tarihinin net en beceriksiz 3 yönetimi arasına girer su an ki yönetim çok eskileri bilmedigimden ilk 3 diyorum belki de en beceriksizidir

yangıncı taraftar bi gidebilir mi acaba burdan.hem sporx haberi hem haberin çin basınında olmaması vs belli bişey yokken boş yere yaygara koparmayın.gidin kanıt getirin cin basınından..o da yok.

çünkü öyle bi haber yok.ama bulursanız üzerine konusulur.olmayan bişey üzerine konusmak ne kadar dogru.ki çin kulübü alanı acıklarken 2019 diye yazmıstı.çin basınında daha önce de 2019da sözleşmenin bittiği söylendi.aman neyse ya eşege laf anlatsak anlar.

Galatasarayda transfer bitmez laflarını duyar gibiyim..
İnşallah ben götümden uyduruyorumdur.:red:

yangıncı taraftar bi gidebilir mi acaba burdan.hem sporx haberi hem haberin çin basınında olmaması vs belli bişey yokken boş yere yaygara koparmayın.gidin kanıt getirin cin basınından..o da yok.

çünkü öyle bi haber yok.ama bulursanız üzerine konusulur.olmayan bişey üzerine konusmak ne kadar dogru.ki çin kulübü alanı acıklarken 2019 diye yazmıstı.çin basınında daha önce de 2019da sözleşmenin bittiği söylendi.aman neyse ya eşege laf anlatsak anlar.
Bunlar böyle işte, taraftarım diye geçinirler.
Alan için bir sürü sorun yok diye haber var ama bir tane sıkıntılı haber çıkıyor : "ouvvv basiretsiz yönetim alan iptal of ölelim kurtulalım"

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alan transferinin iptal olması kötü oldu

Eren ile yollar ayrılmadan forvet transferi yapılmaz kanımca

Fernando coptur, sezon sonu derhal satilmali

Şampiyonlar Ligi’nde 2013/14 sezonu ile 2017/18 sezonları arasında Galatasaray üç sezonda 71,6M € gelir elde etti. 2018/19 sezonunda G.Saray’ın kasasına girecek 32M €’yu da hesaba katarsak son 6 yılda G.Saray’ın Şampiyonlar Ligi’nden elde ettiği gelir 100M € civarında olacak.
Tüm kulüpler bazında baktığımızda ise 5,78 milyar Euro son 5 sezonda gruplarda mücadele eden 67 farklı kulübe dağıtıldı. Kulüpler sıralamasında ilk sırada 359M Euro gelir ile Real Madrid yer alırken onu 335M Euro ile Juventus takip ediyor. Galatasaray bu sezon 56. sırada yer aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt