- 9 Ocak 2014
- 33.178
- 9.464
- 1.538
Llorente net.Llorente mi, Ba mı?
Ikisinden biri kesin gelecek olsa hangisini tercih edersiniz?
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Llorente net.Llorente mi, Ba mı?
Ikisinden biri kesin gelecek olsa hangisini tercih edersiniz?
Bu kim? Transfermarkt verileri bile yok sanırım, hayret Portekizli almamışlar diyecektim ki adamlar Çinlinin bile Portekiz görmüşünü almışlar ilginç bir takım olma yönünde hızla ilerliyorlar, forvete kimi alacaklar acaba merak ediyorum.
?Dogru diyosun vizyon united 15 milyon siciyordu her daim..
Bu kim? Transfermarkt verileri bile yok sanırım, hayret Portekizli almamışlar diyecektim ki adamlar Çinlinin bile Portekiz görmüşünü almışlar ilginç bir takım olma yönünde hızla ilerliyorlar, forvete kimi alacaklar acaba merak ediyorum.
Özlemişsinizdir
Pivot santrafor merakı nedir anlamıyorum kurcaksın mane,salah,firmino gibi hücüm hattı futbolun keyfini çıkarcaksın pivot alcakmışız stoperlerle boguşcakmış (tarz olarak belirttim o üçlüyü o adamlari nasıl alcaksin yazan olmasin lütfen)
Üstad bugün Fulham takımında Mitrovici izledim pivot santrafor olarak hayran kaldım.Pivot santrafor merakı nedir anlamıyorum kurcaksın mane,salah,firmino gibi hücüm hattı futbolun keyfini çıkarcaksın pivot alcakmışız stoperlerle boguşcakmış (tarz olarak belirttim o üçlüyü o adamlari nasıl alcaksin yazan olmasin lütfen)
Özlemişsinizdir