Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kim? Transfermarkt verileri bile yok sanırım, hayret Portekizli almamışlar diyecektim ki adamlar Çinlinin bile Portekiz görmüşünü almışlar ilginç bir takım olma yönünde hızla ilerliyorlar, forvete kimi alacaklar acaba merak ediyorum.

Jiahao Wang - Spielerprofil

Spoting B'ye kiralamislar, yine Medes transferi gibi.

Forvet icin ilk yari Villada kiralik oynayan Tammy Abrahamin ismi geciyor

Beklentiyi yükseltmemek lazım bu yönetimle,alan ve ba gelse öpüp başımıza koyalım.

Pivot santrafor merakı nedir anlamıyorum kurcaksın mane,salah,firmino gibi hücüm hattı futbolun keyfini çıkarcaksın pivot alcakmışız stoperlerle boguşcakmış (tarz olarak belirttim o üçlüyü o adamlari nasıl alcaksin yazan olmasin lütfen)

Pivot santrafor merakı nedir anlamıyorum kurcaksın mane,salah,firmino gibi hücüm hattı futbolun keyfini çıkarcaksın pivot alcakmışız stoperlerle boguşcakmış (tarz olarak belirttim o üçlüyü o adamlari nasıl alcaksin yazan olmasin lütfen)

Totalde 124.2m euro harcadi Liverpool bu uclunun bonservisine

Tarz olarak diyorsun o baska ama mesela ucuz olup bu adamlara "benzeyen" futbolcular onerebilir misin?

Üstad bugün Fulham takımında Mitrovici izledim pivot santrafor olarak hayran kaldım.

Ighalo gelse elimizi kolumuzu sallaya sallaya şampiyon oluruz ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt