Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dv2hc0QWoAA6MZL.jpg:large

Bitmis mi

Totalde 124.2m euro harcadi Liverpool bu uclunun bonservisine

Tarz olarak diyorsun o baska ama mesela ucuz olup bu adamlara "benzeyen" futbolcular onerebilir misin?
Evet tarz olarak diyorum yani hareketli teknigi yüksek aynı zamanda skorer adamları izlemek pivot izlemekten daha zevkli alan mesela bence iyi seçim şartlarıda göz önüne alırsak
Tekrar belirtiyim kalite olarak demiyorum ama tarz olarakta çok yakin sayilmaz ama visca denen adamın senelerdir muazzam katkısı var bizde onun bize uygun versiyonunu bulcaz scout ekibi bulcak yani ingilterede degil burda oynayacak

Üstad bugün Fulham takımında Mitrovici izledim pivot santrafor olarak hayran kaldım.
Doğrudur benim bahsettiğim tarife çok uymuyor bildiğim kadariyla cok hantal bir adam degil ama ben daha cok teknigi yuksek hizli adamlari seviyorum misal giroud hiç sevmem tarz olarak bazılarıda öylesini seviyor izlemesi keyifsiz geliyor bana

"Flamengo Maicon için görüşmelere başlıyor, ancak ağır bir rekabet içinde olacak. Flamengo'nun Maicon transferinde bir Katar kulübünün yanı sıra, Maicon'la ilgilenen Suudi Arabistan kulübü Al Hilal ile de rekabet etmesi gerekiyor." (Fox Sports Brasil)

maicon icin yogun bir savas icierisine girdilerse +10 neden olmasin??

Niasse'ın adı niye hiç geçmiyor? Alan-Niasse ikilisi Llorenteden de Ba dan da iyi olur bence hem yaş olarak hem de ikisinden de hızlı Niasse tekniğini de geliştirdi Evertonda.Arada yedekten giriyor ya da kupa maçlarında falan oynatıyolar Niasse ı ikna etsek kiralayabiliriz bence

Ligin ilk yarısı tam bir eziyetti taraftar çabuk unutuyor forumda 2 forvetle herseyin değişeceğine inananlar var inşallah hoca unutmaz kale ve sağ,sol bek hariç her bölgeye transfer şart stoper,ortasaha,kanat,forvet×2 duruma göre ortasaha veya stoper 2 olabilir
Maicon kesin gitmeli serdar ve ozan kalırsa kalite bir isim geldiğinde idare eder o bölge,fernando-donk ikisinden biri gönderilip biri getirilmeli ikiside yarim adam
Garry madem yatacak baska yerde yatsin birazda yerine iyi bir kanat oyuncusu alirlar insallah forveti soylemeye gerek yok zaten
Sezon sonuda belhanda,marinao,feghouli falan kalan yabancilari komple gonderip 2 etapli temizligi yapmaliyiz 2 TRANSFERLE DÜZELMEZ BU TAKIM...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt