- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Kebabseverler derken yazar burada neyi kastediyor?s.a kıymetli kebabseverler dernegi uyeleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kebabseverler derken yazar burada neyi kastediyor?s.a kıymetli kebabseverler dernegi uyeleri
ben burdayım aslan kaçmak hamurumuzda yok bu 1 ayrıc Galatasaraylı biri kaçmaz siz lazyoluları bilemem amaortalıkta göremedim
laf atıp kaçarak delikanlılık olmaz
sert konuşmuş
bekliyorum o vakit
.../QUOTE]
Bu ne demek renktas?
Evet tarz olarak diyorum yani hareketli teknigi yüksek aynı zamanda skorer adamları izlemek pivot izlemekten daha zevkli alan mesela bence iyi seçim şartlarıda göz önüne alırsakTotalde 124.2m euro harcadi Liverpool bu uclunun bonservisine
Tarz olarak diyorsun o baska ama mesela ucuz olup bu adamlara "benzeyen" futbolcular onerebilir misin?
Doğrudur benim bahsettiğim tarife çok uymuyor bildiğim kadariyla cok hantal bir adam degil ama ben daha cok teknigi yuksek hizli adamlari seviyorum misal giroud hiç sevmem tarz olarak bazılarıda öylesini seviyor izlemesi keyifsiz geliyor banaÜstad bugün Fulham takımında Mitrovici izledim pivot santrafor olarak hayran kaldım.
Ne yaptığı umrumda değil ama çizdiği profil sebebi ile bayağı şaşırdım.Biz de transfer bekleyelim...
Tipine miktiğimin pis almanci
Ne yaptığı umrumda değil ama çizdiği profil sebebi ile bayağı şaşırdım.