Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.962
- 5.667
- 983
abi tiago kim bilmiyorum da emre mor sapıtmış psikolojik tedavi görmesi lazım en kısa sürede
Emrenin ilacı Fatih hoca
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi tiago kim bilmiyorum da emre mor sapıtmış psikolojik tedavi görmesi lazım en kısa sürede
fatih hocalık falan durum yok abi batuhan'dan beter onun hali böyle devam ederse 2 3 seneye sıkar kafasınaEmrenin ilacı Fatih hoca
küme düşer bu kadro4. Yıl üst üste şampiyon olup birde onu uefayla süslendiricek kadro ..![]()
sıkıntı yoktur.fotospor sporx yazıyosaRadyospor görünce paylaştım bi kaçtane tutturdu onlar ama bu haberler bi kaç yerde cıktı bi sıkıntı oldugu aşıkar
Ligin ilk yarısı tam bir eziyetti taraftar çabuk unutuyor forumda 2 forvetle herseyin değişeceğine inananlar var inşallah hoca unutmaz kale ve sağ,sol bek hariç her bölgeye transfer şart stoper,ortasaha,kanat,forvet×2 duruma göre ortasaha veya stoper 2 olabilir
Maicon kesin gitmeli serdar ve ozan kalırsa kalite bir isim geldiğinde idare eder o bölge,fernando-donk ikisinden biri gönderilip biri getirilmeli ikiside yarim adam
Garry madem yatacak baska yerde yatsin birazda yerine iyi bir kanat oyuncusu alirlar insallah forveti soylemeye gerek yok zaten
Sezon sonuda belhanda,marinao,feghouli falan kalan yabancilari komple gonderip 2 etapli temizligi yapmaliyiz 2 TRANSFERLE DÜZELMEZ BU TAKIM...
Galatasaray'da ligin ilk devresinde santrfor bölgesindeki sayısal eksiklik, takımın performansını olumsuz etkilemişti. Devre arasında muhakkak santrfor transferi yapmak isteyen sarı-kırmızılıların gündemine sürpriz bir isim geldi! Kariyerini Ekvador ekiplerinden Emelec'te sürdüren ve kulübüyle olan sözleşmesi Aralık 2018 itibarıyla sona eren Marlon de Jesus, menajeri tarafından Galatasaray'a önerildi.
Devre arası transfer dönemi için Demba Ba ile anlaşma sağlayan ancak santrfor bölgesini tek transferle kapatmak istemeyen Galatasaray, 27 yaşındaki oyuncuyu araştırmaya geçti.
Daha önce İsrail'den Maccabi Haifa, Portekiz'de de Arouca formalarını terleten Marlon de Jesus, iki senedir ülkesinde Emelec'te forma giyiyordu. Geçen sezon 11'i ilk 11'de olmak üzere 25 maçta forma giyen ve 4 gol atan oyuncunun Terim'e sorulduğu, tecrübeli çalıştırıcının raporuna göre hareket edileceği öğrenildi.
MARLON DE JESUS KİMDİR?
Tam adı: Marlon Jonathan de Jesus Pabon
Doğum tarihi: 4 Eylül 1991
Yaşı: 27
Boyu: 1,87
Uyruğu: Ekvador
Mevki: Santrfor
Ayak: Sağ
Son kulübü: Emelec
Milli takım: 5 maç 0 gol
Güncel piyasa değeri: 400 bin Euro
Son sezon istatistikleri: 25 maç 4 gol 3 asist
FutbolArena (@futbolarena) on Twitter
Garry 10 milyon olabilirmis
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben burdayım aslan kaçmak hamurumuzda yok bu 1 ayrıc Galatasaraylı biri kaçmaz siz lazyoluları bilemem ama
Bonservis ödemezsek istediğimiz transferi yapabiliriz.Maaş bütçesinde 4-5 milyon euro kadar artıdayız diye biliyorum.Garry ve Maicon bir an önce gitsin yoksa transfer yapamıcaz