Birincisi ben sana bulasmadim sen kendi kendine uzeirne almisin benim dedigimi. Sonra Ozan burda henuz 6 ay olmus oynayali, sen bana anlat uzmanca o vakit hangi oyuncu 6 ay sonra A takima ciktigina milyonlari cebe indirmis? Mbappe bile PSG ye transfer olduktan sonra milyonlari gordu, Monaco da ne kadar aliyormus bir arastir. Ozan zaten bizde kalir ve boyle oynamaya devam ederse 20 yasinda tekrar bir kontrat yapar bu defa 1-1.5 milyon euroyu da gorur. 18 yasinda asgari ucret alan oyuncu 300.000-400.000 az para, ben giderim diyorsa gule gule diyeceksin. Bu kadar basit, bunun icin kafa yormaya degmez. Paran coksa verirsin milyonlari, var mi peki???
sen soyle abi onlari, mbappe, hollanda falan diyorsun da rakam ver o zaman
bizde rakamlarin hepsi seffaf, ozan takimda herkesin aldigi parayi gorebiliyor
dedigim gibi maicona 7.5 bonservis 2.2 yillik vermissin ozan gelmis kesmis
simdi ozan 7.5tan fazla eder yeri geldiginde 15-20 fiyat cekelim diye cocuga para vermek zorundasin
avrupada bunun birebir ornegi var midir bilmiyorum
ama kulup 7.5a degil 10a satariz gibi bir plan yapmamistir, en az 15 istiyordur
sen havadan 7.5 kazanacaksin ama cocuga 5 senelik 2.5 milyon euroyu fazla goreceksin
bu esnada ahmet calik gibi ozanin yedeginin yedegi ozanin neredeyse 2 kat fazlasini almaya devam edecek
bu iste kap gercegini falan hesaba katmak gerekir
herkes birbirinin parasini gorurse boyle seyler olur
tasarrufu da ayrica as stoperine sirf racon kesmek icin az para vererek yapamazsin
nasil muslera 3.6 aliyor giderse kimi alacagiz basimiz agrimasin vs vs diye kilif bulunuyor o zaman ozan gibi takima oturmus gelecegi olan adama da vereceksin parasini
1den fazla verilmemeli ama 1 verilirse niye veriliyor denilmemeli