Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demba Ba ile her konuda anlaşan Galatasaraylı yöneticiler, sadece Shangai Shenhua'dan resmi onay bekliyor. Galatasaray, Senegalli futbolcuyu 6 aylığına bedelsiz olarak kiralayacak. (Türkiye Gazetesi)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eger 15 gun icinde Ozan ile yeni sozlesme yapilamiyorsa 7.5 milyon euroya satilsin gitsin. Kafa yormaya degmez hem sicak para gelmis olur transfer icin kaynak yaratmis olur kulup. Bu yasta para icin sozlesme de zorluk cikartan oyuncudan uzun vadede hayir gelmez. 300000 euro cok bile, alistiniz onune gelene 2-3 milyon euro vermeye ondan bazilarina az gelebilir.

Hollanda, Portekiz Belcika liglerinde de genc oyuncular bu paralara oynuyor, bir bakin kac milyon euro ya transfer oluyorlarmis sonra. Oyle 1-2 milyon euro kazanmiyorlar oralarda.

realden bahset ahbab bana bulasma
bulasacaksan da sunun cvbini ver
ozanin takimdan kestigi adamlarin maas ortalamasi 1.5m euroyken 300 veriyorsan herif tabi gitmeye calisir
hollandanda ya da realinde bu oran nedir bilmiyorum umrumda da degil
hem 7.5a gitmesin diye zam yapacaksin sonra 7.5 verdigin ozanin yedegine 2.2m verip ozana 300 bin onereceksin
bak bakalim hollanda portekiz belcika takimlari 7.5a adam alinca maasini kac veriyor
hem sen adamlar kac veriyorsa onun da fazlasini vermek zorundasin ki adam gitmesin
durum boyle
2-3 vermeye alistiniz diye bosh yapma

realden bahset ahbab bana bulasma
bulasacaksan da sunun cvbini ver
ozanin takimdan kestigi adamlarin maas ortalamasi 1.5m euroyken 300 veriyorsan herif tabi gitmeye calisir
hollandanda ya da realinde bu oran nedir bilmiyorum umrumda da degil
hem 7.5a gitmesin diye zam yapacaksin sonra 7.5 verdigin ozanin yedegine 2.2m verip ozana 300 bin onereceksin
bak bakalim hollanda portekiz belcika takimlari 7.5a adam alinca maasini kac veriyor
hem sen adamlar kac veriyorsa onun da fazlasini vermek zorundasin ki adam gitmesin
durum boyle
2-3 vermeye alistiniz diye bosh yapma
Birincisi ben sana bulasmadim sen kendi kendine uzerine almisin benim dedigimi. Sonra Ozan burda henuz 6 ay olmus oynayali, sen bana anlat uzmanca o vakit hangi oyuncu 6 ay sonra A takima ciktiginda milyonlari cebe indirmis? Mbappe bile PSG ye transfer olduktan sonra milyonlari gordu, Monaco da ne kadar aliyormus bir arastir. Ozan zaten bizde kalir ve boyle oynamaya devam ederse 20 yasinda tekrar bir kontrat yapar bu defa 1-1.5 milyon euroyu da gorur. 18 yasinda asgari ucret alan oyuncu 300.000-400.000 icin az para, ben giderim diyorsa gule gule diyeceksin. Bu kadar basit, bunun icin kafa yormaya degmez. Paran coksa verirsin milyonlari, var mi peki???

Orta yol bulunacağı söyleniyor

Galatasaray Düşmanlarının .........

Ahmet Çalık 900 bin euroya oynuyor ya Ozan'ın istediği parada hiçbir şey yok, yönetim göndermek için yol yapıyor belli ki.

sözleşmesindeki serbest kalır maddesinin belirli bir oranını oyuncuya yıllık ücret olarak verilmesi zorunlu şeklinde bir uygulama var.
bilen var mı o oranı?

Yönetim istifa.Bu arada Ozan formayı kendi almadı Fatih hoca verdi.Maç başı bir penaltı,bir gollük hata ile oynayan genç oyuncuyu herkes keserdi.Fatih hoca inatla oynattı.

Ahmet Çalık 900 bin euroya oynuyor ya Ozan'ın istediği parada hiçbir şey yok, yönetim göndermek için yol yapıyor belli ki.
tam ben yazacaktım sen yazmışsın renktaş.
sorun ozanın istediği para da değil sorun ozanın yerinde oynadığı diğer adamların aldığı paralar.
yönetim 7.5 milyonu beğenmiyor o teklif 10 milyon olsun anında satacaklar zaten.

magürüs reis transfer için kaynak yaratıyor!

1546420838064.webp

3 milyon TL az bile eger bu paralari istedigi icin gonderilirse hain olan Ozan degil yonetimdir

Cocugun Galatasaray sevgisini istismar edip kole gibi belese oynatamazlar

Calik 900k aliyor hakkidir bu para

2017-2018 ne sezon be, GSTV'de klibi var ve tüylerim diken diken oldu, Garry o kadar önemli işler yapmış ki gerçekten tekrar hatırladım ve Fatih hoca takımı harika toparlamış muazzam şampiyonluk

Ozan önce kendini kanitlamali sonra para muhabbeti yapmalı

Galatasaray Düşmanlarının .........

Birincisi ben sana bulasmadim sen kendi kendine uzeirne almisin benim dedigimi. Sonra Ozan burda henuz 6 ay olmus oynayali, sen bana anlat uzmanca o vakit hangi oyuncu 6 ay sonra A takima ciktigina milyonlari cebe indirmis? Mbappe bile PSG ye transfer olduktan sonra milyonlari gordu, Monaco da ne kadar aliyormus bir arastir. Ozan zaten bizde kalir ve boyle oynamaya devam ederse 20 yasinda tekrar bir kontrat yapar bu defa 1-1.5 milyon euroyu da gorur. 18 yasinda asgari ucret alan oyuncu 300.000-400.000 az para, ben giderim diyorsa gule gule diyeceksin. Bu kadar basit, bunun icin kafa yormaya degmez. Paran coksa verirsin milyonlari, var mi peki???

sen soyle abi onlari, mbappe, hollanda falan diyorsun da rakam ver o zaman
bizde rakamlarin hepsi seffaf, ozan takimda herkesin aldigi parayi gorebiliyor
dedigim gibi maicona 7.5 bonservis 2.2 yillik vermissin ozan gelmis kesmis
simdi ozan 7.5tan fazla eder yeri geldiginde 15-20 fiyat cekelim diye cocuga para vermek zorundasin
avrupada bunun birebir ornegi var midir bilmiyorum
ama kulup 7.5a degil 10a satariz gibi bir plan yapmamistir, en az 15 istiyordur
sen havadan 7.5 kazanacaksin ama cocuga 5 senelik 2.5 milyon euroyu fazla goreceksin
bu esnada ahmet calik gibi ozanin yedeginin yedegi ozanin neredeyse 2 kat fazlasini almaya devam edecek
bu iste kap gercegini falan hesaba katmak gerekir
herkes birbirinin parasini gorurse boyle seyler olur
tasarrufu da ayrica as stoperine sirf racon kesmek icin az para vererek yapamazsin
nasil muslera 3.6 aliyor giderse kimi alacagiz basimiz agrimasin vs vs diye kilif bulunuyor o zaman ozan gibi takima oturmus gelecegi olan adama da vereceksin parasini
1den fazla verilmemeli ama 1 verilirse niye veriliyor denilmemeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt