Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yönetime sınırsız bütçe versen transferi yine son güne bırakır ...

Llorente hattrick yaptı beğenmeyenler vardı birde ba gelecegine o gelsin .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Begenmemek degil de biz alacagimiz hicbir oyuncunun son sahibi olmamaliyiz tüm isimlerden bagimsiz olarak.

Ffp de onumuzdeki 4 yil sattigin kadar al varken 34-35 yasindaki oyunculara yatirim yapmak intihar bence.

garry den gelen parayı kasımpaşa harcasın diye trezeguete vermeyiz umarım en az 6-7 milyon alırlar bizden oda iyi ihtimalle..

Diziye filme başlayin hobi edinin
Transfer sezonu baska turlu gecmez
Cengiz ve apo sagolsun kanser olacagiz yine

Bana kızmayın ama yönetim yine hayal kırıklığına uğratacak gibi savsaklıyor..
Başta albayrak olmak üzere Fatih hocadan mucize bekliyorlar zaten aklı selim adamlar olsa gol rekoru kıran gomisi satıp hocayı eren kazmasıyla başbaşa bırakmazlardı 6 ay.. Alanın geleceğine inanmıyorum biz beleş adam alamayız bir şekilde para baymamız lazım.. Üzülerek söylüyorum gelecek adam max demba ba gibi duruyor o da hoca sövmesin diye yoksa Erenle devam ederdik..
Garry yerine adam gelmez veya max yerli bir çöp alırlar defans maicon-ozan olur zannımca oraya adam beklemiyorum.. Donkla ahmette yedek stoper olur.. Koskoca yaz dönemi ağustos böceği gibi laylaylom yapıp son gün vagner love kiralamaya çalışan adamlardan bahsediyoruz.. Şurada kalmış 20 gün transferin bitimine serdarın satış belirsiz garry işi netleşmedi.. Millet tak diye açıklıyor bizimkiler alırken de satarken de kanser ediyor hala garry kaça gidecek bilmiyoruz..
Bakın ne kadar nefret etsem de adam olacak yönetim kendini gösterir başak ligi 6 puan önde bitirip tak diye ilk gün robinhoyu çakıyor biz forvet diye kan ağlıyoruz hala alanın gelme günü erteleniyor..
Şimdi şu durumda benim umutsuz olmam normal değil mi?

garry kaç saattir sağlık kontrolünde lan bırakın adamı bi hastalık çıkacak şimdi

çok zor değil bence. Roma'da pek istenmiyor. 2 senedir bekleneni veremiyor. Aslında Juve'nin elinden almışlardı ama tutmadı. En azından kiralık nedne olmasın diye sormuyor değilim..

rizeli apo gider simdi oturur monchinin karsisinda.

Ye, we like shick we want team, fatih terim imparartor he good make striker and better roma back, and u sell schick 40m premier league falan der.

A.Albayrak : Başcana dedim Garry'den gelen parayla iki el oyun oynasam borç falan kalmaz...Oynadım hepsi citti paranın... Fatih Hozam birşeyler yapar kurtarır bizi I love you Hozam...Ben yatmaya cidiyom...

A.Albayrak : Başcana dedim Garry'den gelen parayla iki el oyun oynasam borç falan kalmaz...Oynadım hepsi citti paranın... Fatih Hozam birşeyler yapar kurtarır bizi I love you Hozam...Ben yatmaya cidiyom...
DlxfFWrWsAE1k1P.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt