Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Apo nun anlaştığı oyuncular geldi mi ? Yoksa Apo işi öğrenip , taraftarın gazını almalara mi başlamış ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 mü? 40 m. euro vermişler. Hangi oyuncu da yaptılar merak ettim?porto yaptı kardeşim hulkla birini sattı o şekilde zenite hulka 100 çektiler sportinge pay verecekleri bebeye 1 milyon çektiler
porto yaptı kardeşim hulkla birini sattı o şekilde zenite hulka 100 çektiler sportinge pay verecekleri bebeye 1 milyon çektiler
Donanimhaber forumundan accountunu veren bir arkadas varmi acaba
rakam hatalı olabilir ama pay verecekleri adama 1 çektiler kalan parayı hulk diye gösterdiler dortmunda çinden gelen herif olabilir galiba emin değilim dortmund kadrosunda bu sene çılgın oynayan bebe sanırım diğeri100 mü? 40 m. euro vermişler. Hangi oyuncu da yaptılar merak ettim?
A.Albayrak : Başcana dedim Garry'den gelen parayla iki el oyun oynasam borç falan kalmaz...Oynadım hepsi citti paranın... Fatih Hozam birşeyler yapar kurtarır bizi I love you Hozam...Ben yatmaya cidiyom...

bu ne yaw 21.yyda bu arabeskBeyaz ya sor Ekli dosyayı görüntüle 36307
A.Albayrak : Başcana dedim Garry'den gelen parayla iki el oyun oynasam borç falan kalmaz...Oynadım hepsi citti paranın... Fatih Hozam birşeyler yapar kurtarır bizi I love you Hozam...Ben yatmaya cidiyom...

Dortmund'da öyle bir dopçu yok. Çok merak edip baktım ama bulamadım.rakam hatalı olabilir ama pay verecekleri adama 1 çektiler kalan parayı hulk diye gösterdiler dortmunda çinden gelen herif olabilir galiba emin değilim dortmund kadrosunda bu sene çılgın oynayan bebe sanırım diğeri
gerek yok ya çok para gider ona. Potansiyeli olan bi b2b bulabilsek on numara olur6 aylığına "John Mikel Obi Galatasaray'da" yazsa resmi sitede ne derdiniz?
6 aylığına "John Mikel Obi Galatasaray'da" yazsa resmi sitede ne derdiniz?