Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene şampiyonluk yolunda tüm rakip forvetleri kucağına almış, ligin en iyi defans oyuncusunu ezeli rakibine bedavaya vermek Gomis'i satmaktan bile daha salak bir hareket olarak tarihe geçecek.
sen hiç inan etmiyorsun galiba

1546671246510.webp

Halen uyuyor mu albayrak. Nerde forvetler. Bunlar yine forvet almicaklar gibi.

Fatih Terim kadrolarını bir senelik şampiyonluk üzerine yapmaz , Avrupa'da başarılı olamayacak o düzeyde olmayacağını düşündüğü kim varsa sırayla yollar , genç oyuncu sever , güncel futbol kriterlerini takip eder ve Galatasaray'ın geleceğini herşeyden onde tutar ...

Bugün getirebileceginiz hiç bir teknik direktör , guardiola dahil Florya da ve Türk futbolunda Fatih Terim gibi bir organizasyon rolü ustlenemez , Türk oyuncu havuzuna hakim olamaz alt yapıda istediğimiz devrimi gerçekleştiremez...

Altyapı muazzam işliyor , Altınordu guzellemeleri yerini Galatasaray altyapısına çevirdi , altyas kategorilerinde tüm yetenekli oyuncular toplanıyor...

Bugün Ozanı bu takımda tutan güçte Fatih Hocanın türk futbolundaki ve Galatasaray'da ki yeridir.

Fatih Terim futbolcular üstü , şampiyonluk üstü bir simge başarılarıyla bir efsanedir .

Herkesin içi rahat olsun en çok 6 aya kalmaz Avrupa'da ses getiren bir takım izlersiniz

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstad kalemine sağlık.

koskoca yaz sezonunda forvet alamayan apo-cengiz a.ş devre arasında forvet falan alamaz.
yine çin'den birini kovalıyorlar, son anda yalan olur. aynı hatayı 2 kere yapmak da büyük marifet. veya transfer gibi bir düşünceleri yok taraftarı oyalıyorlar.

senin vizyonun ne sayın kaan kardeşim mesela kimi alsınlar.
kimseyi alamaz bu beceriksizler devre arasında, sezon başında yanlış planlama yapıldı, sürekli böyle panik anlarında para sokağa saçılıyor, feghouli-onyekuru oynar, sakatlık olursa bıraksınlar gençler oynasın, bu sezon bitti zaten.

Belhanda feg benzia slimani gibi tipleri gördükten sonra birde trezege kaldırmaz bu bünye hiç gerek yok o yörelerin topçusu uzak dursun

Ne masallar ninniler
Söylediler transfer üstüne
Aldatıldık aldatıldık
Transfer böyle değil

kimseyi alamaz bu beceriksizler devre arasında, sezon başında yanlış planlama yapıldı, sürekli böyle panik anlarında para sokağa saçılıyor, feghouli-onyekuru oynar, sakatlık olursa bıraksınlar gençler oynasın, bu sezon bitti zaten.
Gençler yeterli değil ki hoca fazla süre vermiyor.Niye anlamıyorsun kardeşim.Bak Ozan'ı yeterli gördü Cl'de bile 11 e koydu. Bırakın her sene şu gençlerin önünü açın geyiğini.Zamanında aynısını Berk İsmail Ünsal, Volkan Pala, Birhan Vatansever gibiler içinde dediniz. Halleri ortada.Yeterli olan genç oynar. Hatta bunu en çok hoca ister

Fatih hoca huy değiştirmediyse Trezeguet'i alırız,Emre Akbaba'da da tahminim çıkmıştı

Galatasaray'a sürpriz isim
05.01.2019 09:30 - Son Güncelleme - 05.01.2019 09:35
Galatasaray'a sürpriz isim Whatsapp Facebook Twitter Google LinkedIn Tumblr
Ara transfer döneminde kanatlara takviye yapmak isteyen Galatasaray'a Fransız oyuncu N'Koudou'nun önerildiği öne sürüldü.

Suudi Arabistan kulübü Al-Ittihad'a transferi an meselesi olan Garry Rodrigues'in yerine kanat oyuncusu bakan Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim girdi.

LİGDE FORMA ŞANSI BULAMADI

Tottenham kadrosunda yer alan ancak forma şansı bulamayan Georges Kevin N'Koudou'nun Sarı-Kırmızılılar'a önerildiği ortaya çıktı. Bu sezon Premier Lig'de hiç forma giyemeyen Fransız yıldızla ilgili kararı teknik patron Fatih Terim verecek. (Takvim)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gençler yeterli değil ki hoca fazla süre vermiyor.Niye anlamıyorsun kardeşim.Bak Ozan'ı yeterli gördü Cl'de bile 11 e koydu. Bırakın her sene şu gençlerin önünü açın geyiğini.Zamanında aynısını Berk İsmail Ünsal, Volkan Pala, Birhan Vatansever gibiler içinde dediniz. Halleri ortada.Yeterli olan genç oynar. Hatta bunu en çok hoca ister
ben gençler oynasın romantizmi yapmıyorum, süper gençler olduğuna da iddia etmiyorum, ama maliyet/performans olarak bakılmalı bu işlere kulübün tamamen batması istenmiyorsa.
trezeguet'yi almak demek tek bildiği boş alanda depar atmak olan beyinsiz, fundamentalsiz bir adama en az 20 milyon euroluk 4.5 yıl vadeli yatırım yapmak demek. 130 milyon TL ediyor ve euro sabit kalmayacak. Gençler ise sıfır maliyetli ve tutarsa + para akışı anlamına gelir. Feghouli,sinan gumus ve onyekuru olacak zaten önlerinde.
ayrıca fati hoca cok ister ifadesine de katılmıyorum, kaç tane genç adam çıkarmış 10-15 sene görev yaptığı kulüpte ? ona buna trip yapacam diye oynattı ozan'ı da, cok meraklı olduğundan değil.

Sen garry i Galatasaraya gelmeden önce izledin mi Brumanın, PAOK dayken sol bagcıgı olabilrmiydi?

Izlememe gerek var mi ? GS da ne yapti gorduk.

Trezeguetin önlem alinan milli takimda nasil sictigini da gorduk.

Trezeguet net çöptür, GS da yeri olamaz.

Kuzey afrikadan topcu almak salakliktir.

valla ben 2 sene garry beyinsizini izledim 2 sene de trezege beyinsizini izlemek isterim şayet gelecekse mental anlamda aşırı fark yok ikisinin arasında + olarak trezegenin şutları pasları 5 kat daha iyi garry'den

valla ben 2 sene garry beyinsizini izledim 2 sene de trezege beyinsizini izlemek isterim şayet gelecekse mental anlamda aşırı fark yok ikisinin arasında + olarak trezegenin şutları pasları 5 kat daha iyi garry'den

sn. eski bashbakanla aranızda bir akrabalık ilişkisi mevcut mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt