Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
o da yönetimin beceriksizliği işte
Karsi taraf da vazgecebilir , mesela rodrigues ile arap kulubu kendi arasinda anlasamaz , haliyle bekledigin bonservis gelmez , acikta kalirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o da yönetimin beceriksizliği işte
lig biteli 2 hafta oldu abi ön protokol senet menet bi şey imzalamak çok mu zorKarsi taraf da vazgecebilir , mesela rodrigues ile arap kulubu kendi arasinda anlasamaz , haliyle bekledigin bonservis gelmez , acikta kalirsin
Teklif edilen ucrete bakar . Ayrica bugun su dk itibariyle bir bonservis geliri realize etmis degiliz , henuz alamayiz resmi olarak
hocam sen ya dalga geçiyorsun ya gerçekten hayatında futbol izlemedin bunun ortası yok
Zaten bu höt hoşafı takım bize zarar olsun diye kurulmuş belli ben adamların bırak şampiyonlugu kupa aldığıni dahi gormedim ama her oyuncuya da atlarlar.Marsilya kesin zıplar.
Ffp sezon sonuna bakıyor.
Peki ya Alan transferi? FFP bahane değil bu transfer içinSatacagin oyuncu gidecegi Kulüp ile anlasamazsa ne yapacaksin?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bonservis verip oyuncu alamazsin isteSatacagin oyuncu gidecegi Kulüp ile anlasamazsa ne yapacaksin?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alan haberlerinin yalan oldugu artik kesinlesti.Bu adamla gram ilgimiz olduguna inanmiyorum.Sozlesmesi 10 gun sonra bitecek oyuncuyu niye tutsun takimi?Zaten ilgi olsa yurt disi kaynaklar olurdu.Bizim yalanci basin disinda haber yok.Onlar bile birbiriyle çelişkili.