Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karsi taraf da vazgecebilir , mesela rodrigues ile arap kulubu kendi arasinda anlasamaz , haliyle bekledigin bonservis gelmez , acikta kalirsin
lig biteli 2 hafta oldu abi ön protokol senet menet bi şey imzalamak çok mu zor
transfer görüşmesi yapmak için transfer sezonunun açılmasını mı bekliyor bu ahrazlar

Kumarbaz APO: İnşallah ocak ayında yapacağımız transferler ile beraber Galatasaray taraftarlarına ile camiamızın daha da keyfi alacağı bir takım oluşturma çabalarındayız. 23 ARALIK 2018

bence bunlar beceremiyor.. kötü niyetli bile olmasalar beceremiyorlar. Capsizlar beceriksizler ve ellerinden birsey gelmiyor. Anlasilan bize rahat uyku yok. Dursundan kurtuluyoruz seviniyoruz.. bildigin adamin amcaoglu geliyor basimiza. Galatasarayin bu durumunda dün aksam en gec bütün Transferler bildirilmesi gerekiyordu. Hal edilmis olmasi gerekiyordu. Bunlardan bir cacik olmaz söyleyim size..

NİZİPLİ: Transfer tümüyle teknik heyetimize bağlı. Çok değerli bir teknik direktörümüz var. Galatasaraylı bir marka olan sevgili Fatih (Terim) hocamız var. Yanında da değerli çalışma arkadaşları bulunuyor. Teknik heyetin tespit ettiği isimler imza için önümüze geldiğinde, kesinlikle 'hayır' demeyiz. 21 ARALIK 2018

hocam sen ya dalga geçiyorsun ya gerçekten hayatında futbol izlemedin bunun ortası yok

Valla rvp icin buralar yangin yeriydi , bitik dedim. Gorduk.

Donka 2. Kizmanovski olur dedim gorduk.

Amrabat sakin ha kucuk takimin buyuk topcusu dedim gorduk.

Dany dediler rezilin onde gideni dedim gorduk.

Yigit gokoglan icin berbat topcudur kucuk takim topcusu dedim gorduk.

Buralar Tarik camdal diye inlerken paralari cope attik Allah belanizi versin dedim gorduk.

Simdi de Trezeguet berbat topcu, kucuk takim topcusu diyorum. Bu da not dusulsun Koray Akgerman Trezeguete kucuk takim topcusu dedi diye!

Ffp mayıs ayindaki tabloya göre belirleniyor. Yaz transfer doneminde delebilirsin eger kendine güveniyorsan. Simdi ara dönem, risk almamak adina
Oyuncu satisindan gelecek para bekleniyor bu yuzden

Bu Alan isi cok sacma. Hani sozlesmesi 6 ay sonra biten futbolcuya imza attirabiliyorduk? Ya bu adamla anlasilamadi ya da sozlesmesi gercekten 1 yil sonra bitiyor.

Alan haberlerinin yalan oldugu artik kesinlesti.Bu adamla gram ilgimiz olduguna inanmiyorum.Sozlesmesi 10 gun sonra bitecek oyuncuyu niye tutsun takimi?Zaten ilgi olsa yurt disi kaynaklar olurdu.Bizim yalanci basin disinda haber yok.Onlar bile birbiriyle çelişkili.

Alan haberlerinin yalan oldugu artik kesinlesti.Bu adamla gram ilgimiz olduguna inanmiyorum.Sozlesmesi 10 gun sonra bitecek oyuncuyu niye tutsun takimi?Zaten ilgi olsa yurt disi kaynaklar olurdu.Bizim yalanci basin disinda haber yok.Onlar bile birbiriyle çelişkili.

yalniz hoca Alan ismini videoda yalanlamadi.. en cok yazilan isim sonucta. Alakamiz ilgimiz olmasaydi ilk olarak Alani sayardi

ankaragücü neysede diğer iki deplasmandan bri yenilgi dahi alsan havlu atabilirsin şampiyonluğa. böyle bir durumda işin ciddiyetinde olan yönetim haftalar öncesinde ön anlaşmasını yapar kampa yetiştirirdi oyuncuları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt