Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin olun Anlıyorum öfkenizi bir hafta daha sabredin. Bu takıma gerekli transferleri yapmadan 2 yarıya başlatacak göt yok bu yönetim de. Beceremezlerse defolup giderler mayısta
Ne 1 haftasi kardesim, bu transferler gelecek daha takima alisacak, kamp baslamis forvet yok la takimda.

Daha neyi bekliyeceksiniz.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Yav şu serdara sallayanlar hoca açıklama yapmadan önce neredeydi acaba madem bu adam takıma ihanet ediyor sabote ediyordu düne kadar neredeydiniz
hoca acıklama yapmadan önce diyosun???serdar foto muhabbeti olunca da eleştirenler oldu.hem hoca bahsetmese,medya haber yapmasa serdar hakkında boş yere niye konusalım?haberimiz olacak,bişeyler ortaya cıkacak ki konusalım.

bi de serdarı eleştirdim ve gitmeli dedim diye mi ortada yoktum?ben serdarı hiç bi zaman destekleyici mesajlar atmadım.hiçbi zaman ramos,kaptan muamelesi cekmedim.ben serdar fanı degildim.ve gitmesine de üzülmüyorum.net.bu konuda aşırı üzgün bi mesajım yok.asıl sizler fatih hoca lokomotiv macından sonra sadece eren degil,başkalarının da hesabını kesecegim dediğinde nerdeydiniz?şimdi neden şaşrıyosunuz serdarın ortaya cıkan rezilliklerine?bu baska bi futbolcu da olabilirdi.ayrıca serdar 2017yi sakat geçirdi diye biçok eleştirenler oldu.

Bu veledi zinalar yabanci siniri getirecek, belli oldu neden yali cocugunun saraya ciktigi.

Tabi uzun adam da fenerli, ne guzel donuyor isler.

Hepinizin Allah belasini versin.

Serdar Aziz, Fenerbahçe ile 4.5 yıllık anlaşmaya vardı. (A Spor)

Umarız bonservis ücreti kazanmışızdır. Kazanmadıysak fiyasko olur.

Bence garryde olumsuz bir sey var. Onu satamadıgımızdan transfer de yapamıyoruz. Serdar+garry+maicon’dan toplam 18m kazanacağız derken serdar belese gitti, garryde de olumsuz giden bir sey olursa elde bi maicon kalacak ona da 3 zor verirler

Elimizdeki banko milli defansida Fenere kaptirdiktan sonra artik TFF gonul rahatligiyla yabanci kisitlamasi getirebilir. Hayirli olsun

Bu veledi zinalar yabanci siniri getirecek, belli oldu neden yali cocugunun saraya ciktigi.

Tabi uzun adam da fenerli, ne guzel donuyor isler.

Hepinizin Allah belasini versin.

sadıklarla mı şampiyon oalcaklar?yoksa ozan,mustafa kapı,atalay,ali yavuz falan mı var ellerinde

Devrim Zengi: "Fenerbahçe Serdar Aziz'in durumunu sormuş biten bir şey yok,Galatasaray 5 milyon euro istiyor. Bu transfer pazartesi netlik kazanacak."

Abdürrahim Albayrak kış uykusuna mı yatmış? Öteki de inanın edin diye geziyor ortalarda heralde. Dursun döneminde bile böyle ciddiyetsiz yönetim yoktu..

Serdarin alacaklari var galiba kulüpten onları istese serbest kalır gider, bunu çözmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt