Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yonetimin geldigi gunden bu yana hicbir transfer planlamasi yok . menejerlerin onerdigi 30 yas ustu oyunculari seciyoruz. boyle bir amatorluk yok

Serdara 10 milyon teklif geldi sezon öncesi araplardan bedavaya bırakmayız bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Savaş Çorlu: "Dünkü Fatih Terim - Abdurrahim Albayrak toplantısı bayaa sert geçti. Albayrak, toplantı sonrası Florya'dan son derece üzgün şekilde ayrıldı. Önümüzdeki günlerde transferlerde bir sıkıntı yaşanırsa burada fatura Abdurrahim Albayrak'a kesilir." [A Spor]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güzel haber. Defolsun gitsin vizyonsuz herif

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kesinlikle bende yazmıltım geçen gün iyi topcu ama kuvas önerilmiş hocaya

Kuvas kim ? N’Koudou’yu taaa Marsilya’dan beridir takip ediyorum. Hatta Remy Cabella’da vardı o zamanlar takımda. Herif 95 doğumlu. Oynatmıyorlar işte al gel.

Kuvas kim ? N’Koudou’yu taaa Marsilya’dan beridir takip ediyorum. Hatta Remy Cabella’da vardı o zamanlar takımda. Herif 95 doğumlu. Oynatmıyorlar işte al gel.

joker oyuncu demişti hoca , sağ açık , sol açık, santrafor , oyun kurucu heryerde oynuyor kaliteli topcu

Serdar in alacağı falan yoktur o haberde yalandır ilk olayın sıcaklığından ve fenere beleş topçu verilmesinden fazla salladik ama bu kadar da sacmalamazlar

Ulan ne serdar azizmis be. Galatasaray tarihinin en büyük efsanelerinden fatih terimden cok sahiplendiniz adami. Bırakın gitsin istediği yere. Koca kulübü sakat bir adam mi kurtaracak. Fatih hoca yollari ayirdi ise saygi duyalim. Ozani oynatıyor diye hepimiz saydirdik ben dahil simdi ozan gidecek diye yas tuttuk. Bulunur serdar yerine adam.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar Aziz'i Göndermek niye ? kadro dışı bırak .. kızgınlığın geçene kadar ..

Yahu ezeli rakibine vermek niye bu kadar mallık aptallık olabilir mi ?

Gerçi fb ile takasa girelim desek 1 tane şunu versinler diyemeyiz o kadar vasat kötü bir takım.. bu vasat ligden düşecek köy takımını resmen elimizle ligde bırakacaz..

@salimmanav: Önemli: Serdar Aziz'in alacağı miktar net. Galatasaray, Serdar Aziz'e 5 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Toplamda Galatasaray'ın kasasına girecek ücret 3 milyon Euro civarında.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu turgay demiri bi taraftar dövsün harbi tam ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt