Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.399
- 1.405
- 403
yonetimin geldigi gunden bu yana hicbir transfer planlamasi yok . menejerlerin onerdigi 30 yas ustu oyunculari seciyoruz. boyle bir amatorluk yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keske linnes ve nagatomoyu ornek alsaKaraktersizlik yapmadığı müddetçe neden tarzlarımız uyuşmasın ki? Linnes, Nagatomo gibi adamları örnek alması yeterli. Serdar gibi gevşekleri değil.
Güzel haber. Defolsun gitsin vizyonsuz herifSavaş Çorlu: "Dünkü Fatih Terim - Abdurrahim Albayrak toplantısı bayaa sert geçti. Albayrak, toplantı sonrası Florya'dan son derece üzgün şekilde ayrıldı. Önümüzdeki günlerde transferlerde bir sıkıntı yaşanırsa burada fatura Abdurrahim Albayrak'a kesilir." [A Spor]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kuvas kim ? N’Koudou’yu taaa Marsilya’dan beridir takip ediyorum. Hatta Remy Cabella’da vardı o zamanlar takımda. Herif 95 doğumlu. Oynatmıyorlar işte al gel.Kesinlikle bende yazmıltım geçen gün iyi topcu ama kuvas önerilmiş hocaya
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kuvas kim ? N’Koudou’yu taaa Marsilya’dan beridir takip ediyorum. Hatta Remy Cabella’da vardı o zamanlar takımda. Herif 95 doğumlu. Oynatmıyorlar işte al gel.
joker oyuncu demişti hoca , sağ açık , sol açık, santrafor , oyun kurucu heryerde oynuyor kaliteli topcu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi