Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 7.001
- 3.657
- 428
Demek ki 10 milyon 250 dolar rakamı doğru.umarım paok payının yarısını arapların verdiği doğrudur
Bize kalan para 9.250 milyon avro olacak o zaman..
Kjaer alınabilir..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek ki 10 milyon 250 dolar rakamı doğru.umarım paok payının yarısını arapların verdiği doğrudur
O paraya 2 stoper 2 forvet bile alinirBize kalan para 9.250 milyon avro olacak o zaman..
Kjaer alınabilir..
avro degil dolar sanırsamBize kalan para 9.250 milyon avro olacak o zaman..
Kjaer alınabilir..
sosyal medyada ve burda taraftarımız yine galeyana gelmiş. garip bir taraftarımız var vesselam
O paraya 2 stoper 2 forvet bile alinir
Yeterki beyin olsun biraz
Benim mesajımı neden siliyorsunuz yahu? Küfür etmedim birşey yapmadım. Adam benim için vergi ödüyormuş. Az bi durun ya, orta yolu bulalım.ohhhh banlar, uyarilar, konulardan atmalar . Akiyor bu aksam
9 milyon eurodan 7.2 si bize kalıyor.payın yarısını al ittihad verirse 8.1 milyon euro cebimize girer.Bize kalan para 9.250 milyon avro olacak o zaman..
Kjaer alınabilir..
1-2 gün daha transfer gelmesin, asıl ozm buraları gör.ohhhh banlar, uyarilar, konulardan atmalar . Akiyor bu aksam
avro degil dolar sanırsam![]()
yanlıs hesap 10 milyon 250 bin doların yüzde 20 sini hesaplicaksın renktaş9 milyon eurodan 7.2 si bize kalıyor.payın yarısını al ittihad verirse 8.1 milyon euro cebimize girer.
unal aysaldan sonra kaosla seksi olabiliyoruz sadece ne yapalım:d aysal olsaydı aysal teirm cekişmesi yasar herkes kendinden geçerdi :dsosyal medyada ve burda taraftarımız yine galeyana gelmiş. garip bir taraftarımız var vesselam
fotosporda gördüm kaynak o muKuşlar adrien silvayı alıcakmış mütiş topcu
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
elvis manu olurdu da baska kanat bulamazsak olur yani zaten planlanan yunusun oynaması belli