Aslan Akdoğan
Parçalı Üye
- 23 Ocak 2019
- 2.567
- 2.299
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Defansif olarak tam aradığımız enerjili, sert topçuya benziyor. Scout önerdiyse net alınmalı.
hadi diyelim ben saçmaladım
bu sene ligi, bir önceki sezondaki emre akbaba gibi sürklase etmiş vedatın bizde emreden daha etkisiz performans ortaya koyacağını iddia etmek ne kadar az saçma sence renktaş
GSC App
Haberin devaminda teklifi 10 milyona çıkaracağımiz yazıyormuş
Izledin mi hiç? Izlemedim hiç açıkçası ondan soruyorum. YouTube videosunda bir şey anlaşılmıyor pek açıkçası ikili mücadelede topa sert girişimleri hariç.
Defansif olarak tam aradığımız enerjili, sert topçuya benziyor. Scout önerdiyse net alınmalı.
Tutar tutmaz. Ama Fenerbahce çok garanti transfer denilen olaylarda da büyük patladi. Burada Aziz Yildirimin son büyük transfer hamleleri büyük övülmüştü, bizde keşke öyle yapsak denilirken, büyük patladilar.
Vedat'a bende çok israrli değilim. Ama Emre hem hareketli hem Türk, hemde 10-15 assist ve Gol ile büyük sükse yapmişti. Yani ödediğimiz para iyidi.
Vedat türk olmadiği için çok gerekli değil.
Akbaba gibi adamlar bize önemli. Yerli toplamazsak, sadece bize darbe etmek için bile fiko ile Ali yabanci sinirina daha büyük effor verir.
Hiç canlı izlemedim. Fakat milli takımda oynuyormuş ve taraftarları 15m falan istiyor. Birkaç videosuna daha baktım en büyük sıkıntımız olan dönen topları kazanma konusunda gayet iyi iş yapar diye düşünüyorum. 6-8 arası alabilirsek zarar ettirmez.Izledin mi hiç? Izlemedim hiç açıkçası ondan soruyorum. YouTube videosunda bir şey anlaşılmıyor pek açıkçası ikili mücadelede topa sert girişimleri hariç.
Saatin neyi var yav?Tam uçak kaldırma saati...Bu saatte mi