Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hadi diyelim ben saçmaladım

bu sene ligi, bir önceki sezondaki emre akbaba gibi sürklase etmiş vedatın bizde emreden daha etkisiz performans ortaya koyacağını iddia etmek ne kadar az saçma sence renktaş

GSC App

Tutar tutmaz. Ama Fenerbahce çok garanti transfer denilen olaylarda da büyük patladi. Burada Aziz Yildirimin son büyük transfer hamleleri büyük övülmüştü, bizde keşke öyle yapsak denilirken, büyük patladilar.

Vedat'a bende çok israrli değilim. Ama Emre hem hareketli hem Türk, hemde 10-15 assist ve Gol ile büyük sükse yapmişti. Yani ödediğimiz para iyidi.
Vedat türk olmadiği için çok gerekli değil.

Akbaba gibi adamlar bize önemli. Yerli toplamazsak, sadece bize darbe etmek için bile fiko ile Ali yabanci sinirina daha büyük effor verir.

Defansif olarak tam aradığımız enerjili, sert topçuya benziyor. Scout önerdiyse net alınmalı.
Izledin mi hiç? Izlemedim hiç açıkçası ondan soruyorum. YouTube videosunda bir şey anlaşılmıyor pek açıkçası ikili mücadelede topa sert girişimleri hariç.

Tutar tutmaz. Ama Fenerbahce çok garanti transfer denilen olaylarda da büyük patladi. Burada Aziz Yildirimin son büyük transfer hamleleri büyük övülmüştü, bizde keşke öyle yapsak denilirken, büyük patladilar.

Vedat'a bende çok israrli değilim. Ama Emre hem hareketli hem Türk, hemde 10-15 assist ve Gol ile büyük sükse yapmişti. Yani ödediğimiz para iyidi.
Vedat türk olmadiği için çok gerekli değil.

Akbaba gibi adamlar bize önemli. Yerli toplamazsak, sadece bize darbe etmek için bile fiko ile Ali yabanci sinirina daha büyük effor verir.

vedat yabancı sınırı gelince yerli statüsünde oynayacak

bu kesin bir bilgidir

emre akbaba alanyada müthiş oynadı ama vagner love da müthiş oynamıştı

ikisinini büyüklerdeki serüvenleri benzer gidiyordu, emre sakatlanmasaydı aksini ispat edebilir miydi, zannetmiyorum

hareketli ama güçsüz bir oyuncu , kalabalık rakip yarı sahada güçsüz oyuncu ekstra yetenekli değilse iş yapamaz benim nazarımda

GSC App

Izledin mi hiç? Izlemedim hiç açıkçası ondan soruyorum. YouTube videosunda bir şey anlaşılmıyor pek açıkçası ikili mücadelede topa sert girişimleri hariç.
Hiç canlı izlemedim. Fakat milli takımda oynuyormuş ve taraftarları 15m falan istiyor. Birkaç videosuna daha baktım en büyük sıkıntımız olan dönen topları kazanma konusunda gayet iyi iş yapar diye düşünüyorum. 6-8 arası alabilirsek zarar ettirmez.

Ya....

Banega ya 3-4

Vedata 4-5

Santrfor ?

Bu flamengoluya bilmem 6-9

Aşağı yukarı 20 milyon Euro...

Kimi satacağız yahu biz ? Diagne elimizde patladı zaten büyük ihtimalle.

3m'e 1 sezon kiralık + ozornwafor 1 yıl kiralayalım onlara, istemezler herhalde ama + 7m zorunlu opsiyon bitti gitti
en gec seneye belhanda gider zaten. izlediğim kadarıyla o topçu her türlü tutar aldığımız gibi kar eder satarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt