Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden şaşırdınız ? Albayrak'ın şakır şakır ingilizce konuşabildiğini falan mı sanıyorsunuz ? Albayrak farklı görevler için Florya'da ve takım için elinden geleni yapıyor. Ve her şekilde başarıyı getiriyor. 2 kelime ingilizce konuşabiliyor diye dalga geçen arkadaşada sormak lazım hangi mevkide ne iş yapıyormuş acaba ?

O zaman o farklı görevlerle sınırlı kalsın görev tanımı. Transfer yapmak, yurt dışından oyuncu almak, yurt dışına oyuncu satmak Albayrak'lık bir iş değil. Bu videoda net bir şekilde belli oluyor zaten.

ama hata burada abdurrahim de degil. Fatih Terim de. Sportif direktor istemez, profesyonel yardimcilar istemez, profesyonel scout ekibi istemez.

.hatta profesyonel kondisyoner bile istemiyordu da mecbur kaldi getirmeye. Sen sportif direktorun yapmasi gereken isleri Abdurrahime verirsen eline yuzune bulastirir. Her seyi ben bilir, ben karar veririm egosundan vazgecip bir an once profesyonel adamlarla calismaya baslamali. Bu is boyle yurumez.

Yurumez tabi, Terim bakti gordu getirdigi kondisyoner bir bok yapamiyor Italyadan ozel adam getirdi.

Sukru ve Albayrakla transfer yurumez.

Baskan
SD
Scouting
TD
Yardimcilari
Teknik ekip

profesyonel boyle olunur

D-01asuXkAE-Cvj

Fernando Sevilla'nin teklifini kabul etmis

Konu yine Aysal'a kadar dayandigina göre kadim dostum Zarper de damlar tez vakitte.

Abdurrahim Albayrak'ın tek olarak yurtdışı transfer görüşmelerine gidip başarılı olamaması ortadadır. ''Pato-Alan, Tetteh burda.''

Bunun yanında kendisi sadece takım, teknik direktör ve yönetimle aradaki köprüyü başarılı bir şekilde kurmaktadır.

Fernando banega gelmeden gidemez. Uyanık monchi ana avrat küfür edilmelik bi tipmiş

Şu copten kurtulamiyoruz
4m bonservis ve 3m maastan kurtulmak varken kalmasinin neresi guzel
Bonuslarla puan başına birlikte 4 milyon euroya geliyor. Yeni yönetim hiçbir oyuncuya puan bonusu maç bonusu şampiyonluk bonusu vermiyor. Bu oyuncularımızda sezon sonuna doğru bu yüzden bu kadar vites arttırıyor.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
a739631f7795f2b196f7ec902880ef37.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt