Muzaffer Topçu
Cezalı
- 3 Mart 2015
- 1.439
- 790
- 873
Aysal yüzünden Diagne'yi satmadan adam alamıyoruz çok şükür
Hatalari kendini bitirdi ztn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aysal yüzünden Diagne'yi satmadan adam alamıyoruz çok şükür
Neden şaşırdınız ? Albayrak'ın şakır şakır ingilizce konuşabildiğini falan mı sanıyorsunuz ? Albayrak farklı görevler için Florya'da ve takım için elinden geleni yapıyor. Ve her şekilde başarıyı getiriyor. 2 kelime ingilizce konuşabiliyor diye dalga geçen arkadaşada sormak lazım hangi mevkide ne iş yapıyormuş acaba ?
adamlar bizi banega ile trollerse, inatlasirsa biz neden verelim?Şu copten kurtulamiyoruz
4m bonservis ve 3m maastan kurtulmak varken kalmasinin neresi guzel
ama hata burada abdurrahim de degil. Fatih Terim de. Sportif direktor istemez, profesyonel yardimcilar istemez, profesyonel scout ekibi istemez.
.hatta profesyonel kondisyoner bile istemiyordu da mecbur kaldi getirmeye. Sen sportif direktorun yapmasi gereken isleri Abdurrahime verirsen eline yuzune bulastirir. Her seyi ben bilir, ben karar veririm egosundan vazgecip bir an once profesyonel adamlarla calismaya baslamali. Bu is boyle yurumez.
Yaw ne alakasi varadamlar bizi banega ile trollerse, inatlasirsa biz neden verelim?
Bu da milletle kafa buluyor.
Bu arkadasda icraat yapsin bir zahmet, 1,5ay muric le oyalandik.
sevilla istiyorsa o kadar da kötü degil halen ne dersin? Sevilla ya özel 10-15 diyip baska kulüplere 3-7 dememiz lazimYaw ne alakasi var
banegadan bagimsiz bu tosbagadan kurtulmamiz lazim
Bonuslarla puan başına birlikte 4 milyon euroya geliyor. Yeni yönetim hiçbir oyuncuya puan bonusu maç bonusu şampiyonluk bonusu vermiyor. Bu oyuncularımızda sezon sonuna doğru bu yüzden bu kadar vites arttırıyor.Şu copten kurtulamiyoruz
4m bonservis ve 3m maastan kurtulmak varken kalmasinin neresi guzel
Bu da milletle kafa buluyor.
Boyle garip garip fotolar atmasının amaci ne anlamadım ki. Kız mi düşürmeye çalışıyor nabiyor.Biy luyindama ve marcao buldu diye adami kral ilan ettiler.
Benim icin kral Genk/Standard in scoutlari.
Yaw he hesevilla istiyorsa o kadar da kötü degil halen ne dersin? Sevilla ya özel 10-15 diyip baska kulüplere 3-7 dememiz lazim
Boyle garip garip fotolar atmasının amaci ne anlamadım ki. Kız mi düşürmeye çalışıyor nabiyor.