Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle hataları oldu.Bunu kendi de kabul etti.Alan transferinde menajer sorun çıkardı.Devre arasında seçenekler azdı.Türk-Yabancı fark etmeden futbolcularımız ayrı bi sever.6 defa yönetimde bulunup 6 şampiyonluğu var adamın.Yönetim transferlerde yaptığı hatalardan ders aldı..
Ben hayatimda bu kadar rezil rusva performans gosterip, ondan sonra hatamiz oldu diye ortalikda gezen adam gormedim.

Yazin kocaman bir hata yaptin, sen takimini en onemli yerinde forvetsiz biraktin. bunun amasi mamasi yoktur.

Ondan sonra 4 ay boyunca hic bir sekilde 1 tane forvet icin ugras verilmedi. Ocak basladi gene hic bir forvet ile ugrasmadik, son 1 hafta Alan Pato muhabbeti basladi, dubai gitti alamadi cunku hic bir isi beceremiyor.

Son gun gidip Love pesinden kosup, Galatasaray camiasini Fikret Orman denilen 6222 altinda ezdirdi, 5 milyon ver felan diye gotu kalkan fiko suan 100.000 avro icin 6222 yapar.

Sonra gitti Kasimpasa'nin cöpune 10milyon avro + KDV 1.9 + 3 sampiyonluk primi + satistan pay.

Albayrak tam bir amator'dur, ve Galatasarayimiza yakismiyor.

Albayrak gitsin AKPnin adamlarina plaket dagitsin, baska bir ise yaradigi yok zaten.

Öyle hataları oldu.Bunu kendi de kabul etti.Alan transferinde menajer sorun çıkardı.Devre arasında seçenekler azdı.Türk-Yabancı fark etmeden futbolcularımız ayrı bi sever.6 defa yönetimde bulunup 6 şampiyonluğu var adamın.Yönetim transferlerde yaptığı hatalardan ders aldı..
Ben hayatimda bu kadar rezil rusva performans gosterip, ondan sonra hatamiz oldu diye ortalikda gezen adam gormedim.

Yazin kocaman bir hata yaptin, sen takimini en onemli yerinde forvetsiz biraktin. bunun amasi mamasi yoktur.

Ondan sonra 4 ay boyunca hic bir sekilde 1 tane forvet icin ugras verilmedi. Ocak basladi gene hic bir forvet ile ugrasmadik, son 1 hafta Alan Pato muhabbeti basladi, dubai gitti alamadi cunku hic bir isi beceremiyor.

Son gun gidip Love pesinden kosup, Galatasaray camiasini Fikret Orman denilen 6222 altinda ezdirdi, 5 milyon ver felan diye gotu kalkan fiko suan 100.000 avro icin 6222 yapar.

Sonra gitti Kasimpasa'nin cöpune 10milyon avro + KDV 1.9 + 3 sampiyonluk primi + satistan pay.

Albayrak gitsin AKPnin adamlarina plaket dagitsin, baska bir ise yaradigi yok zaten.

fernando yolcu

50374

Al - sat bize ceza değil resmen ödül. UEFA bize yasal olarak Porto modeli sundu.

Transfer mi yapacaksın o zaman düşük bütçeli adam al parlat yurtdışına iyi paraya okut git yenisini bul.

Belki bu olay yüzünden scout ağzımız gelişir. Yeni pazar mı arıyorsun git Amerika'ya Galatasaray futbol akademisi kur. Şuan Amerika da kadınlar arasında futbol popüler yavaş yavaş erkeklerde sevmeye başladı. Yeni stadlar yaptılar seyirciler maçlara gidiyor ve iyi futbolcular yetişmeye başladı.

Ordaki latin amerika kokenlilere bulassak fazlasi ile ihya eder bence

Babel ve Jimmy antrenmanlardan gören var mı?

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

Transfer isin sakasi yok, iyi transfer yaparsan adamlar seni sampiyon yapar.

Sportif direktor sart oglu sart.

Mesela, PSG den ayrilan Antonio Henrique var, adam Portoda harika isler yapti al getir.

Banega gelmeden fernandoyu göndermeyelim. Bu Monchi alavere yapıp bengayı Vermez bize.

Bir sorum var. Misal Reges'in hakları için 4 milyona anlaştık. Banega için de Monchi 5 istiyor diyelim. Bu durumda üstüne bir milyon ekleyip alma şansımız var mı yoksa o bir milyonun da yine başka bir satıştan mı karşılanması gerekiyor?

Ağustosa kadar Diagne ve Fernando transferleri sonuçlanmalı ve Banega ile forvet transferi de açıklanmalı. Diğer orta saha transferi de scout olmalı Onyekuru ve Mariano transferleri Ağustosu bulur diye düşünüyorum

Babel ve Jimmy antrenmanlardan gören var mı?

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

Yurt dışı kampına katılacaklar herhalde.

Yabancı kaynaklar iyice artmaya başladı, ek olarak Fernando epey fit görünüyordu idman fotoğraflarında kendine bu sefer iyi bakmış.

Bence Sevilla ya gidecek bu adam gerçekten.

sent via GSC

banega transferi de asamoah-alan transferlerine dönecek gibi.

50377

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt