Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Ben hayatimda bu kadar rezil rusva performans gosterip, ondan sonra hatamiz oldu diye ortalikda gezen adam gormedim.Öyle hataları oldu.Bunu kendi de kabul etti.Alan transferinde menajer sorun çıkardı.Devre arasında seçenekler azdı.Türk-Yabancı fark etmeden futbolcularımız ayrı bi sever.6 defa yönetimde bulunup 6 şampiyonluğu var adamın.Yönetim transferlerde yaptığı hatalardan ders aldı..
Yazin kocaman bir hata yaptin, sen takimini en onemli yerinde forvetsiz biraktin. bunun amasi mamasi yoktur.
Ondan sonra 4 ay boyunca hic bir sekilde 1 tane forvet icin ugras verilmedi. Ocak basladi gene hic bir forvet ile ugrasmadik, son 1 hafta Alan Pato muhabbeti basladi, dubai gitti alamadi cunku hic bir isi beceremiyor.
Son gun gidip Love pesinden kosup, Galatasaray camiasini Fikret Orman denilen 6222 altinda ezdirdi, 5 milyon ver felan diye gotu kalkan fiko suan 100.000 avro icin 6222 yapar.
Sonra gitti Kasimpasa'nin cöpune 10milyon avro + KDV 1.9 + 3 sampiyonluk primi + satistan pay.
Albayrak tam bir amator'dur, ve Galatasarayimiza yakismiyor.
Albayrak gitsin AKPnin adamlarina plaket dagitsin, baska bir ise yaradigi yok zaten.