Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kendi yorumumu yaptım.Peşime düşenler olursa ben de bana karşı yazanlara cevap veririm.Aynı düşüncede olmayan kişilere karşı toplanıp birbirinizi savunmak doğru değil.Karşı fikirlerde olanlar da senin gibi Galatasaraylı olduğunu düşünüp foruma üye olmuş.Biraz seviyeli konuşup saygılı davranalım..Olayin ic yuzunu bilmeden sird berkaya giciksin diye cikis yapiyorsun
Berkayin kastettigi malum sahis gereksiz bir mevzuyu 3 4baslikta insanjn pesine duser gibi sakiz gibi uzatan biriydi
Ben kendi yorumumu yaprım.Peşime düşenler olursa ben de bana karşı yazanlara cevap veririm.Aynı düşüncede olmayan kişilere karşı toplanıp birbirinizi savunmak doğru değil.Karşı fikirlerde olanlar da senin gibi Galatasaraylı olduğunu düşünüp foruma üye olmuş.Biraz seviyeli konuşup saygılı davranalım..
Hakikaten, bu kuruş-duruş mevzusundan leş gibi yürürler şimdi.Galatasaray başkan yardımcısı twitterda vedat ile ilgili yorum yapmayacaktı. Yusuf günay taraftara oynayan bir adam, rezil etti kendini.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ligde kaç gol atar tahminleri alalımFALCAAOOOOOOOOOOOO
Benim hakkımda atıp tuttuğun için.Malum şahıs diyip geçmek kolay..Ben sergene yazmistim niye onun agzindan konusuyorsun ki
Sorunlu musun/uz?Benim hakkımda atıp tuttuğun için.Malum şahıs diyip geçmek kolay..
ya sen ya da baskası ol,aynı sekilde cevap verirdim.ben kendimden çok,geneli yorumladım yaptıgım yorumda ama orda bile kastettiği sen degildin deniyor hala gelip.ne önemi var?üçtür yanı seyi gördüm.ondan sinirlendim.senin de hassas oldugunu biliyorum,ondan üzüldüm.Ben Galatasaraylıyım diyen insan puan kaybettiğimiz haftaları geçtim belki de şampiyonluk umutlarımızın azaldığı maçlardan sonra gülmez.Böyle kişiler ne forma alır ne de bilet alır.Giderler Galatasaray'a emeği olanlara laf söylerler.Beğenmediği kişilerden bazıları şunlar:Fatih Terim-Abdurrahim Albayrak-Hasan Şaş.Dedikleri laflara gelince kişi kendinde olan kusurunu hissetmemek için başkasına dermiş.Bunlara haddini bil desek de küfür de etsek yüzleri kızarmaz, gülerler.Bunlara cevap verince kendini önemsenmiş hissediyolar..
Bizim konu da 3-4 sayfa uzadı.Yanılmış olabilirim.Grup olarak yazdıkları için sen de onlardansın diye düşündüm..Sorunlu musun/uz?
Malum sahis sen degilsin diyorum kac defadir
duyum varsa atsana,engelli kimseler oluyo bazen göremiyorum mesajıFALCAAOOOOOOOOOOOO
Evet hic gerek yokBizim konu da 3-4 sayfa uzadı.Yanılmış olabilirim.Grup olarak yazdıkları için sen de onlardansın diye düşündüm..
Bize zaten 2 orta saha lazımdı. Fernando yaşı ve fiziği gereği 2-3 kulvarı artık çıkaracak noktada değil. Benim için çok önemli değil (çünkü her sene avrupaya gidip belimizi doğrultmak ardından başarı sağlamak bana daha öncelikli geliyor) ama bu sene de gruplardan çıkamazsak takım özelinde en çok baskıyı yiyecek kişilerin başında Fernando geliyor. O yüzden ya Fernando'yu yedekleyecek biri ya da Fernando'yu yedek bırakacak biri zaten lazım bu takımaUlan bir ortasaha lazımken şimdi iki tane almamız lazım. Bravo bize. Baneganın geleceği kesin değil. Sevilla fernando için bize süre vermiş, banega içinse hala bişey yok. Şu şartlarda fernandoyu vermek enayiliktir.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onların derdi başka.Sevdikleri arkadaşı vardı.o banlanınca grup oldular.O kişiyi sen de sevmiyosun.Alay geçtikleri zaman sövsek de haddini bil desek de bu kişi devam eder.O yüzden biz de küfür edip onu önemsetmemeliyiz..ya sen ya da baskası ol,aynı sekilde cevap verirdim.ben kendimden çok,geneli yorumladım yaptıgım yorumda ama orda bile kastettiği sen degildin deniyor hala gelip.ne önemi var?üçtür yanı seyi gördüm.ondan sinirlendim.senin de hassas oldugunu biliyorum,ondan üzüldüm.
yanlıs anlamaları veya şakalaşmaları anlarım ama hayatında görmediği,konusmadıgı insanlarla alay etmemeli insan.iyi forumlar.