Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Modese olayı gibi olacak banega.

Abdulrahim son gün çıkıp elimizde o bölgede oynayan Donk var bla bla der sonrada

Zlatan Ibrahimovic: "Benim için tüm zamanların en iyi takımı. Sadece teknik direktörün kim olduğuna karar vermem gerekecek. Belki Zlatan olur."
IMG_20190708_162436.webp

cok izledin mi kendisini,enes dalmıs ta las palmastan biliyo mesayı
Las Palmas dönemini bilmiyorum ancak geldiği nokta ortada zaten. Orda ne yapmış ne etmiş önemi yok benim için. Irfan Can falan daha iyi oyuncu ondan,bu kadar diyeyim ben yani. Alabilirsek Amadou veya Banega'yi çekelim Sevilla'dan yoksa Fernando 5-6ya gitsin ok

marcao değil de luyindamayı aldığımız fiyattan iteleyip keahı alsak iyi olurdu

keah-marçao süper tandem

Las Palmas dönemini bilmiyorum ancak geldiği nokta ortada zaten. Orda ne yapmış ne etmiş önemi yok benim için. Irfan Can falan daha iyi oyuncu ondan,bu kadar diyeyim ben yani. Alabilirsek Amadou veya Banega'yi çekelim Sevilla'dan yoksa Fernando 5-6ya gitsin ok
yok bu yorum olmaz.las palmastayken la liganın en cok pas yapan oyuncusuymus mesa.bu mesela önemli bi kriter.sevillada zaman zaman oynamıs olabilir,az şans bulmus olabilir ama 2 tane mükemmel golünü gördüm bu sezon attıgı,40-50 metre uzun paslarını gördüm.boş oyuncu değil.heleki irfancanla falan kıyas etmek olmaz

Mesa'yı hiç tanımıyorum,izlemedim. ama şahsen tercihim alınacakların tanınmış/tanınmamış olmasından ziyade max. 25-26 yaşında olması. Mesa 30 yaşındaymış belki iyidir ama bizim genç almamız lazım.

Sevilla kendisine takim bul dedigi icin onlar onermistir, Sukru ve Albayrak da Fatih hoca'ya iletmistir, hoca da scout ekibi ile degerlendirme yapip onay vermistir
Belki de onay vermemiştir fatih hoca bekleyip görelim bakalım, bence iyi oyuncu ama scout tarzı transfer planı varsa istemezler Mesayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt